Van Zijlstraat 33

  • 61 m2

  • 4 kamers

  • Label D

  • 93 m2

Je wilt in de stad wonen, maar wel op een goede locatie en op korte fietsafstand van het gezellige centrum: dan is dit je kans! Wij bieden deze eengezinswoning aan…

Utrecht | €335.000 K.K.

Woning omschrijving

Je wilt in de stad wonen, maar wel op een goede locatie en op korte fietsafstand van het gezellige centrum:...

Je wilt in de stad wonen, maar wel op een goede locatie en op korte fietsafstand van het gezellige centrum: dan is dit je kans!

Wij bieden deze eengezinswoning aan in de mooie wijk Lauwerecht. De woning is nu al ruim met drie slaapkamers, maar je kunt de zolder ook geschikt maken voor nóg een kamer. De tuin met een berging ligt op het westen en is bereikbaar via de achterom.

Wanneer je de woning enigszins moderniseert en naar eigen smaak inricht, kan het absoluut je droomwoning worden. De woning heeft al dubbele beglazing en een c.v.-installatie.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, trapkast, vanuit de hal loop je de lichte woonkamer in. De open keuken grenst direct aan de woonkamer.

Eerste verdieping: vanuit de centrale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar; een ruime slaapkamer (ca. 4,19 x 2,65) en een slaapkamer (ca. 2,62 x 2,08) beide liggend aan de achterzijde, badkamer met douche en vaste wastafel en een slaapkamer (ca. 2,57 x 2,12) aan de voorzijde.

Tweede verdieping: de zolder is nu bereikbaar via een losse trap, maar heeft de mogelijkheid tot het maken van een vaste trap en een extra kamer. Er zijn al woningen in de directe omgeving die een dakkapel hebben gemaakt op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven;
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin'';
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs €335.000 k.k.
Aangeboden sinds 10 October 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1951
Woonoppervlakte 61 m2
Slaapkamers 3
Inhoud 265 m3
Perceeloppervlakte 93 m2
Ligging tuin West
Energielabel D
Isolatie Dubbelglas
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht