Mobius

  • 0 woningen

  • 0 woningtypes

  • 0 - 0 m2

MOBIUS-UTRECHT Nieuwbouwplan Mobius is gebaseerd op het Meergeneratie Woonconcept van Hegeman Ontwikkeling, in samenwerking met RRog Stedenbouw en Landschap, en is een eigen wijze van wonen. Naast je eigen woning…

Utrecht | 0 tot 0 V.O.N

Project omschrijving

MOBIUS-UTRECHT Nieuwbouwplan Mobius is gebaseerd op het Meergeneratie Woonconcept van Hegeman Ontwikkeling, in samenwerking met RRog Stedenbouw en Landschap, en…...

MOBIUS-UTRECHT

Nieuwbouwplan Mobius is gebaseerd op het Meergeneratie Woonconcept van Hegeman Ontwikkeling, in samenwerking met RRog Stedenbouw en Landschap, en is een eigen wijze van wonen.

Naast je eigen woning of appartement komt er centraal in het plan het Meergeneratiehuis.


WELKOM BIJ MOBIUS!
Hier bruist het van het leven en ontmoeten de bewoners elkaar in het meergeneratiehuis, op het terras of in de gezamenlijke parkachtige binnentuin.

Het nieuwbouwproject Mobius ligt in Leeuwensteyn, een nieuwe en bruisende wijk in Utrecht. Het project bestaat uit 20 koopappartementen en 48 koopwoningen in verschillende groottes en prijsklassen.


INTERESSE
Ben jij ambitieus, zelfstandig, heb je lef en ben je op zoek naar een ander woonconcept? Dan is Mobius iets voor jou.

Meld je interesse op de projectwebsite www.mobius-utrecht.nl en wij houden je dan als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

PLANNING
Er wordt momenteel volop aan de plannen gewerkt en we hopen in de zomer van 2024 in de verkoop te gaan.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Koopsom 0 tot 0 V.O.N
Beschikbare woningen 68
Website www.mobius-utrecht.nl

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht