Verkopen

Prettig wonen is je thuis voelen, in een omgeving waar je graag bent. Toch zijn er van die momenten waarop je verder moet. Samenwonen, een kindje op komst, wellicht gelijkvloers wonen of juist weer vrijstaand. Om voor de aankoop van jouw nieuwe woning ook genoeg financiële speelruimte te hebben, ga je voor de maximale opbrengst van jouw huidige woning.

Ik wil met
vertrouwen mijn huis
kunnen verkopen.

Wij begeleiden je daarbij. In goed overleg met de andere partij trouwens. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken!

Verkopen

In 5 stappen je huis verkopen.

Maak een afspraak
 1. Waardebepaling.

  De eerste indruk telt. Daarom gaan we voor de perfecte fotografie en video van je woning, kijken met een scherp oog naar alle mooie details en maken het verhaal compleet met relevante informatie.

 2. Zichtbaarheid.

  Een eigen website en uiteraard staat je woning straks op puntmakelaars.nl en in onze Punt Makelaars App. We hebben meer dan 2.500 actieve zoekers in ons eigen systeem. Plaatsing op NVM en Funda, in onze etalage en een bord in de tuin of op de gevel.

 3. Bezichtigingen.

  Als mensen je woning bezoeken, bieden we ze niet alleen iets om te bekijken, maar ook om te beleven. Historie, opvallende details, (ver)bouwmogelijkheden, iets over de buurt. We gaan uit van hun vraag en helpen ze bij een besluit dat goed voelt.

 4. Biedingen.

  Onderhandelen over de prijs: natuurlijk doen wij dat! Maar misschien heb je meer prioriteiten. De snelheid van oplevering. De overname van goederen. We nemen dat mee. Dat spel heet onderhandelen. We gaat voor de beste deal.

 5. Afronding.

  Als de andere partij ‘ja’ zegt, is het zeker nog geen ‘nee’ voor ons. Wij begeleiden je tot alle stappen zijn gezet. Voor het nalopen van de contracten tot het notarisbezoek.

   

Onze mensen

De mensen
van Punt.

 • Tommie van Uden

  Makelaar – Taxateur

  Tommie van Uden

 • Miriam Schipper

  Makelaar

  Miriam Schipper

 • Erik de Vries

  Makelaar – Taxateur

  Erik de Vries

 • Nils Bartelds

  Financieel adviseur

  Nils Bartelds

Ik zou graag een
afspraak willen maken.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht