Eureka!

  • 0 woningen

  • 0 woningtypes

  • 0 - 0 m2

Project Eureka! In voorbereiding Het nieuwbouwproject Eureka!, op korte afstand van Utrecht, aan de Structuurbaan in Nieuwegein is op dit moment nog volop in voorbereiding. Je kunt je alvast aanmelden…

Nieuwegein | 0 tot 0 V.O.N

Project omschrijving

Project Eureka! In voorbereiding Het nieuwbouwproject Eureka!, op korte afstand van Utrecht, aan de Structuurbaan in Nieuwegein is op dit…...

Project Eureka!
In voorbereiding

Het nieuwbouwproject Eureka!, op korte afstand van Utrecht, aan de Structuurbaan in Nieuwegein is op dit moment nog volop in voorbereiding. Je kunt je alvast aanmelden via account.eureka-nieuwegein.nl zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en je mee kunt denken in het ontwikkelproces.

---

Eureka!
Je hebt jouw nieuwe (t)huis gevonden!

Project Eureka! bestaat in totaal uit 25 koopwoningen, te weten:
- 12 prachtige rij- en hoekwoningen,
- 8 sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen,
- 5 karakteristieke vrijstaande woningen.
Daarnaast komen er 27 appartementen in het project.

Nieuwbouwproject Eureka! ligt aan de Structuurbaan in Nieuwegein. Een prachtige locatie, aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal. Vlak bij de indrukwekkende ‘Plofsluis’ en de fietsbrug over beide kanalen waardoor je zo de weilanden in loopt.

Met de fiets rij je in vijf minuten naar de tennisclub, en ook basisscholen zijn binnen tien minuten te bereiken. Je vindt diverse supermarkten en andere winkels op makkelijke fietsafstand. Of ga lekker uitgebreid winkelen in het Cityplaza winkelcentrum van Nieuwegein, met zijn theater, bioscoop en heel veel winkels en boutiques. Je bent er in 7 minuten met de auto en 11 minuten met de fiets.
Ook de snelwegen A27, A12 en A2 zijn door de centrale ligging goed bereikbaar.

Enquête en workshop
Bij project Eureka! maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners vragen mee te denken over de vormgeving van het project en de woningen. Door mee te doen aan de online enquête en de workshop, krijg je als potentiële koper invloed op jouw woning en woonomgeving.
De enquête staat online en kun je vinden in jouw persoonlijke accountomgeving van Eureka!, zodra je bent ingeschreven via de website.

Zodra de datum voor de workshop bekend is brengen wij je hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project Eureka! en meld je aan via account.eureka-nieuwegein.nl

Kenmerken

Status Beschikbaar
Koopsom 0 tot 0 V.O.N
Beschikbare woningen 25

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht