Onze beloften

Wat brengt jou verder? Kunnen we er nog een schepje bovenop doen? Heel basic en logisch. We blijven dichtbij jou en dichtbij onszelf. Spreekt dat je aan? Wees welkom! Want wáár jouw droom je ook naartoe leidt: wij brengen je thuis.

Beloften
+ Wij rennen voor jou
+ We denken vooruit
+ We kennen het spel
+ We bedingen de beste deal
+ Wij zijn positieve profs

Onze beloften

Wat ons uniek maakt.

Kom eens een kop koffie drinken
 1. Wij rennen voor jou.

  Onze handdruk is onze belofte: we zetten alles op alles om jouw belangen optimaal te behartigen. Kansen? We gaan ervoor. Knelpunten? Die pakken we aan. Tomeloze energie is Punt eigen, door dik en dun. We zijn er voor jou. Niet andersom.

 2. We denken vooruit.

  Hoe mooi is dat: je belt met een vraag en het is al voor je geregeld. De één noemt dat service. Wij zeggen: het is onze tweede natuur om proactief te zijn. Wij wachten niet af maar nemen juist initiatief en overtreffen graag je verwachtingen. Waarmee mogen wij jou verrassen?

 3. We kennen het spel.

  We noemen het een spel, maar ondertussen zijn we bij Punt al sinds 2012 bloedserieus bezig. Geven en nemen, durven en doen. Een pas op de plaats of een sprint naar de eindstreep. Gunnen: ook zo’n ‘dingetje’. En behalve op het spel letten we ook heel goed op de knikkers.

 4. We bedingen de beste deal.

  Een goede prijs is álles. Maar we doen meer. We bedingen óók de beste voorwaarden. Dat lukt alleen in goede relatie met de andere partij. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken! Prijs, condities en fijne mensen: die maken de deal.

 5. We zijn positieve profs.

  Wij dromen dezelfde dromen als jij. Maar we staan jou bij om voeling te houden met de werkelijkheid. Bij ons geen gouden bergen of gedraai om de hete brei heen. Eerlijk en open: dat past bij ons. Tegelijkertijd hebben we goede een neus voor kansen. En zo brengen we je verder.

Ja, ik ontvang graag het
THUIS magazine!

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht