nieuwbouw

Droom je van een nieuw huis, dat meteen klaar is voor de toekomst en bovendien helemaal past bij jouw wensen? Denk dan aan nieuwbouw! Voor mooie nieuwbouwprojecten in en rond Utrecht houden we je op de hoogte via speciale projectwebsites. Meld je aan voor updates, om alles te volgen en er meteen bij te zijn als de verkoop officieel start.

Nieuwsgierig naar onze NIEUWBOUWPROJECTEN?

proces

In 5 stappen een nieuwbouw huis kopen.

Maak een afspraak.
 1. Inschrijven.

  De eerste indruk telt. Daarom gaan we voor de perfecte fotografie en video van je woning, kijken met een scherp oog naar alle mooie details en maken het verhaal.

 2. Toewijzing.

  Een eigen website en uiteraard staat je woning straks op puntmakelaars.nl en in onze Punt Makelaars App. We hebben meer dan 2.500 actieve zoekers in ons eigen systeem. Plaatsing op NVM en Funda.

 3. Koopovereenkomst.

  Als mensen je woning bezoeken, bieden we ze niet alleen iets om te bekijken, maar ook om te beleven. Historie, opvallende details, (ver)bouwmogelijkheden, iets over de buurt. We gaan uit van hun vraag en helpen ze bij een besluit dat goed voelt.

 4. Financiering.

  Onderhandelen over de prijs: natuurlijk doen wij dat! Maar misschien heb je meer prioriteiten. De snelheid van oplevering. De overname van goederen. We nemen dat mee. Dat spel heet onderhandelen. We gaat voor de beste deal.

 5. Afronding.

  Als de andere partij ‘ja’ zegt, is het zeker nog geen ‘nee’ voor ons. Wij begeleiden je tot alle stappen zijn gezet. Voor het nalopen van de contracten tot het notarisbezoek.

Onze mensen

De mensen 
van Punt.

 • Tommie van Uden

  Makelaar – Taxateur

  Tommie van Uden

 • Miriam Schipper

  Makelaar

  Miriam Schipper

 • Sam Enait

  Makelaar

  Sam Enait

 • Bas Kropff

  Makelaar – Taxateur

  Bas Kropff

Inschrijven voor
een nieuwbouwproject?

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht