Business-to-Business

Met onze brede oriëntatie en onze uitgebreide kennis van de lokale markt zijn wij ook bij zakelijke partijen een veelgevraagde makelaar in en rond Utrecht. Op basis van data en marktkennis adviseren we over strategie en de juiste middelenmix voor de geslaagde marketing van uw project. Uiteraard staan we met diezelfde marktkennis en gedegen achtergrond ook kopers en huurders optimaal bij. Elk project is maatwerk, en onze enige standaard is: snel schakelen. En last but not least: wij denken als ondernemers. Net als u.

Projectpartners
+ Projectontwikkelaars en aannemers
+ Gemeenten
+ Woningbouwcorporaties

Dé adviseur
voor de
zakelijke markt.

Business-to-Business

 • Projectontwikkelaars en aannemers.

  Verkopen is vooruitzien.
  Al jaren wordt onze expertise gevraagd bij projecten in en rondom Utrecht. Zowel voor nieuwbouw als vernieuwbouw, huur en koop. Als geen ander beseffen we de noodzaak om projecten optimaal in de markt te zetten. Dat begint bij de ontwerpfase: het moment waarop wij graag ingeschakeld worden. Wij weten wat er speelt in het Utrechtse; waar de vraag ligt, de trends zijn en de nieuwe kansen zich manifesteren. Verkopen is vooruitzien.

  Maak een afspraak
 • Gemeenten.

  Het belang van de stad.
  Financiële transacties van gemeenten worden door een vergrootglas bekeken. Niks mis mee. Maar het vraagt wel een partner die uw aandacht voor transparantie en marktconformiteit kent en erkent. En u van daaruit verder helpt. Bij Punt Makelaars bieden wij een duidelijke vastlegging en betrekken wij u actief bij de voortgang. Daarmee houdt u niet alleen de vinger aan de pols; u kunt ook snel bijsturen als het belang daarmee is gediend.

  Maak een afspraak
 • Woningbouwcorporaties.

  At your service.
  In opdracht van woningcorporaties, zoals Mitros Vastgoed, verzorgt Punt Makelaars de verkoop van voormalige huurwoningen in en rondom Utrecht. Het succes van deze uitpondingsprojecten hangt nauw samen met de specifieke kennis die we inbrengen. Wij kennen de Utrechtse markt van binnen en buiten, weten waar de vragen en woonbehoefte liggen en adviseren u over trends, kansen en mogelijkheden. We zijn sterk in offline en online marketing en verzorgen een optimale ‘branding’ van uw woning, appartement of gebouw. Een compleet pakket.

  Maak een afspraak

Onze mensen

De mensen
van Punt.

 • Ramses Qaysi

  Makelaar – Taxateur

  Ramses Qaysi

 • Tommie van Uden

  Makelaar – Taxateur

  Tommie van Uden

 • Bas Kropff

  Makelaar – Taxateur

  Bas Kropff

 • Erik de Vries

  Makelaar – Taxateur

  Erik de Vries

Ik zou graag een
afspraak willen maken.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht