Ivoordreef

  • 0 woningen

  • 0 woningtypes

  • 0 - 0 m2

Het project In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt; Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor een compleet nieuwe buurt met 74 koopwoningen, 233 huurappartementen, een…

Utrecht | 0 tot 0 V.O.N

Project omschrijving

Het project In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt; Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor…...

Het project
In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt; Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor een compleet nieuwe buurt met 74 koopwoningen, 233 huurappartementen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen.

Het wordt een leuke mix tussen koop- en huurwoningen. Het autovrije binnenplein vormt het hart van de buurt en fungeert als ontmoetingsplaats. Hier kunnen de kinderen veilig spelen, terwijl jij een praatje maakt met de buren of geniet van een kop koffie in de zon. En de auto? Die staat lekker op zijn eigen plek in de parkeergarage of in één van de binnenhoven.

Na school of werk even lekker bewegen en je hoofd leegmaken? Dat kan op het multifunctionele sportveld naast de parkeergarage. Hier worden de lijnen uitgezet voor basketbal en voetbal, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook je gymmatje uitrollen. Iedereen kan hier gebruik van maken.

De locatie
Ivoordreef komt in de wijk Overvecht. Een volwassen wijk aan de noordkant van Utrecht met veel groen en voorzieningen. Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisschool, gezondheidscentrum en sportverenigingen. Daarnaast ligt de wijk erg gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Einsteindreef ben je in een paar minuten op de randweg van Utrecht van waar je gemakkelijk de A2 en A27 bereikt. Zin om even een drankje te doen aan de Oudegracht? Met de fiets sta je in 15 minuten in hartje Utrecht.

Koopwoningen
In Ivoordreef komen 74 eengezinswoningen met een woonoppervlak van circa 127 m2. Een groot gezin of behoefte aan veel ruimte? Met vier slaapkamers – en de mogelijkheid om een vijfde te creëren – zit je met deze koopwoning altijd goed.

Doe de deur naar de woonkamer open en geniet van de mooie ruime woonkamer. De woonkamer grenst aan de achtertuin en heeft een mooie open keuken aan de voorkant van de woning. Wel zo gezellig als je aan het koken bent. Liever een gesloten keuken? Ook dat is geen probleem.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Maak hier bijvoorbeeld één grote slaapkamer en twee gezellige kinderkamers. Of wordt één van de kamers je thuiskantoor of misschien wel je inloopkast? Opties genoeg! Ook is op deze verdieping de badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer en een open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Hier vind je ook de technische ruimte met installaties en aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Duurzaam wonen
Ivoordreef wordt een duurzame buurt. De woningen worden gasloos en met zonnepanelen opgeleverd. Dat is goed voor het milieu en met de huidige energieprijzen ook goed voor je portemonnee. Verder krijgen de woningen groene daken. Een groen dak vangt regen op en helpt zo te voorkomen dat bij een hoosbui de straten volstromen. Bovendien zorgen deze daken, samen met het groen op het binnenplein, voor een gezonde en prettige leefomgeving.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de projectwebsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Koopsom 0 tot 0 V.O.N
Gebruikersoppervlakte 127 m2 t/m 127 m2
Beschikbare woningen 74
Website www.ivoordreef.nl

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht