New Roots - Villa Apartments

 • 4 woningen

 • 2 woningtypes

 • 96 - 160 m2

DE BOUW IS VAN START! Er zijn nog enkele Villa Apartments beschikbaar! Opzoek naar een luxe en comfortabel appartement met een geweldig uitzicht over het groen en het water? Wacht…

Utrecht | 575000 tot 1300000 V.O.N

Project omschrijving

DE BOUW IS VAN START! Er zijn nog enkele Villa Apartments beschikbaar! Opzoek naar een luxe en comfortabel appartement met…...

DE BOUW IS VAN START!

Er zijn nog enkele Villa Apartments beschikbaar! Opzoek naar een luxe en comfortabel appartement met een geweldig uitzicht over het groen en het water? Wacht niet langer!

New Roots - Villa Apartments
Dit fantastische project bestaat uit twee woongebouwen, namelijk Villa Rood en Villa Sluis, waarin 14 villa-apartments zullen worden gerealiseerd. Zowel Villa Rood als Villa Sluis zijn prachtig gelegen aan het water. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een geweldige buitenruimte van circa 11 m2 tot circa 35 m2 met een prachtig uitzicht.

Villa Rood
- 7 Villa Apartments met een woonoppervlakte van circa 96 m2 tot circa 160 m2;

Villa Sluis
- 7 Villa Apartments met een woonoppervlakte van circa 108 m2 tot circa 201 m2;

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen de New Roots - Villa Apartments. Met New Roots - Villa Apartments creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in New Roots Villa Apartments is heerlijk wonen in een groene omgeving aan het water. De Villa Apartments van New Roots komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Duurzaam wonen
De Villa Apartments van New Roots worden zeer duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Interesse
Heb je interesse in wonen in New Roots - Villa Apartments? Schrijf je dan in op de projectwebsite voor de nieuwsbrief en dan word je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Koopsom 575000 tot 1300000 V.O.N
Gebruikersoppervlakte 96 m2 t/m 201 m2
Beschikbare woningen 14
Inhoud 252 m3 t/m 677 m3
Website www.aanbod.vorm.nl/newrootsvillaapartments

Bouwtypes

 • New Roots - Villa Apartments

  Villa Rood

  koopsom van 575000 tot 995000 V.O.N.

  • 96 - 160 m²
  • 3 woningen
 • New Roots - Villa Apartments

  Villa Sluis

  koopsom van 675000 tot 1300000 V.O.N.

  • 108 - 201 m²
  • 1 woningen

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht