Skopjestraat (bnr. 104) ong

  • 169 m2

  • 7 kamers

  • Label

DE BOUW IS GESTART! Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag naar de mogelijkheden! Wonen in New Roots Binnen New Roots is…

Utrecht | €835.000 K.K.

Woning omschrijving

DE BOUW IS GESTART! Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag naar...

DE BOUW IS GESTART!

Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag naar de mogelijkheden!

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 37 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
- Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
- Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
- Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
- Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Vierlaagse Herenhuizen | Bouwnummer 104 (blok G)
Deze ruime vierlaagse herenhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 170 tot 192 m2 en beschikken over een ruime privé achtertuin van circa 30 m2 gelegen op het westen. Deze achtertuinen grenzen allemaal direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m2 wat een verlengde is van de eigen tuin. De Herenhuizen in Blok G grenzen aan de Skopjestraat, een autovrije zone waar alleen fietsers en voetgangers voorbij zullen komen. Deze woningen hebben de oriëntatie van de achtertuin op het westen, waardoor je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Aan de voorzijde van de woningen, hebben deze Herenhuizen op de derde verdieping ook nog een balkon gelegen op de ochtendzon.

De begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping van deze woningen beschikken over een extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4,25 meter! Daarnaast kent ook de woonruimte aan de achtergevel op de eerste verdieping een hogere verdiepingshoogte tot wel 3,50 meter. Deze hoge verdiepingshoogte in combinatie met grote glazen gevelpuien zorgt voor lichte ruimtes met veel daglicht, waar het fijn verblijven is. De overige verdiepingen beschikken over een standaard verdiepingshoogte van circa 2,60 meter.

In totaal komen er 14 vierlaagse herenhuizen in Wilg. Acht van deze herenhuizen bevinden zich in de blokken D en E aan de Laan van Moskou. Deze woningen hebben aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het groen en het water. Vier woningen bevinden zich in blok G aan de Skopjestraat die autoluw is. In blok K aan de Groene Belgradostraat, die is betiteld als een groene speelstraat, bevinden zich ook nog twee van deze geweldige herenhuizen. De twee herenhuizen beschikken naast een achtertuin ook over een voortuin op het zuiden en over een extra buitenruimte op de tweede verdieping, waarboven op een erker nog een balkon is gecreëerd van circa 4 m2. Heerlijk gevoel van buiten dus bij deze herenhuizen.

Met maar liefst vier woonlagen is er in deze herenhuizen genoeg ruimte om te slapen, te werken en te wonen. Deze woning beschikt over minimaal vijf kamers waardoor er genoeg vrijheid is om meerdere slaapkamers en werkkamers te maken en daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om zelfs een extra kamer toe te voegen. Omdat er in deze woning zoveel ruimte zit, kun je ervoor kiezen om naast de begane grond, ook de eerste verdieping te gebruiken als woonkamer en de begane grond bijvoorbeeld volledig in te richten als leefkeuken.

Deze herenhuizen beschikken naast een berging in de woning ook nog over een externe berging van minimaal 5 m2 in de ondergrondse garage van Wilg.

Bouw gestart!
De bouw van deze fraaie herenhuizen is in maart 2023 van start gegaan. Je hoeft dus niet lang meer te wachten op de sleutel van jouw nieuwbouwwoning.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Interesse
Heb je interesse en wil je meer documentatie inzien? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite (www.aanbod.vorm.nl/newroots) en we houden je op de hoogte! Hier vind je tevens alle downloads.

Kenmerken

Vraagprijs €835.000 V.O.N.
Aangeboden sinds 15 January 2024
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 169 m2
Slaapkamers 3
Inhoud 522 m3
Isolatie Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
Verwarming Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel
Voorzieningen Zonnepanelen, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Parkeergarage
Garage Geen garage
Isolatie Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan rustige weg
  • In centrum
  • Vrij uitzicht

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht