Groenestraat 2

  • Label

In het Museumkwartier (tussen de Lange Nieuwstraat en de Nieuwegracht) mogen wij deze unieke kans aanbieden voor mensen die opzoek zijn naar een garage of wellicht toekomstige werkplek. De 2…

Utrecht | 235000 K.K.

Woning omschrijving

In het Museumkwartier (tussen de Lange Nieuwstraat en de Nieuwegracht) mogen wij deze unieke kans aanbieden voor mensen die opzoek...

In het Museumkwartier (tussen de Lange Nieuwstraat en de Nieuwegracht) mogen wij deze unieke kans aanbieden voor mensen die opzoek zijn naar een garage of wellicht toekomstige werkplek.

De 2 garages van circa 19 m² en 16 m² zijn recent voorzien van elektrische deuren en nieuwe groepenkast (om eventueel auto op te laden). Daarnaast zijn de wanden gestuukt, betonnen vloeren vernieuwd en de plafonds voorzien van dubbel gips. De tussengelegen berging met loopdeur is circa 5m² en eenvoudig bij de grotere garage te betrekken.

De garages zijn ideaal voor het veilig parkeren van een auto of voor opslag. Daarnaast liggen en wellicht ook mogelijkheden voor een toekomstige realisatie van een kantoor of kleinere studio.

Doorgang garage links 230 cm breed en 240 cm hoog.
Doorgang garage rechts 202 cm breed en 243,5 cm hoog.
Beide garages zijn eenvoudig eventueel circa 5 cm breder te maken.

Interesse? Bel snel voor meer informatie of bezichtiging.

Kenmerken

Vraagprijs 235000 k.k.
Aangeboden sinds 29 December 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Overig OG
Inhoud 0 m3
Garage Geen garage

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Oops! We could not locate your form.