Muntplein 77

  • 70 m2

  • 3 kamers

  • Label B

Ben je op zoek naar betaalbaar appartement? Nu te koop: deze drie kamer appartement op een goede en centrale locatie. Een speels ingedeeld appartement van circa 70 m² op de…

Nieuwegein | €285.000 K.K.

Woning omschrijving

Ben je op zoek naar betaalbaar appartement? Nu te koop: deze drie kamer appartement op een goede en centrale locatie....

Ben je op zoek naar betaalbaar appartement? Nu te koop: deze drie kamer appartement op een goede en centrale locatie.

Een speels ingedeeld appartement van circa 70 m² op de derde verdieping. Het appartement heeft een balkon waar je kunt genieten van het uitzicht op het levendige en gezellige plein. Belangrijk is dat er een actieve Vereniging van Eigenaren is.

Aan het Muntplein zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook het gezellige stadscentrum City Plaza ligt op fietsafstand.

Geen probleem met parkeren, want er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor de fiets en opslag is er nog een aparte berging op de begane grond.

Belangrijk nog te melden is, dat er een actieve Vereniging van Eigenaren is.


Indeling
Begane grond: postkasten met bellentableau, afgesloten entree met lift en trapopgang.

Derde verdieping: entree met hal, meterkast en garderobenis. Vervolgens komen we in de ruime en lichte woonkamer van circa 27m² met een royale bergkast. Vanuit de woonkamer kom je in de open eenvoudige keukenruimte met rechte keukenopstelling. Tevens kunnen we vanuit de woonkamer de hoofdslaapkamer bereiken. Vanuit deze slaapkamer kom je op het balkon met prachtig uitzicht op het levendige plein. Verder vinden we in het appartement nog een 2e hal met toegang tot toiletruimte en de slaapkamer aan de voorzijde. Eenvoudige badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein;
- De servicekosten bedragen ca. € 215,53 per maand;
-Mogelijk wordt het wooncomplex in de toekomst verduurzaamd. Mocht dit het geval zijn dan dient de eigenaar rekening te houden met een stijging van de servicekosten en/of eigen bijdrage.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven;
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin''.

Kenmerken

Vraagprijs €285.000 k.k.
Aangeboden sinds 20 March 2024
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1983
Woonoppervlakte 70 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 191 m3
Energielabel B
Isolatie Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming Stadsverwarming
Voorzieningen Mechanische ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Muurisolatie, Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht