Alblasserschans 8

  • 109 m2

  • 5 kamers

  • Label B

  • 144 m2

Alblasserschans 8: Fijne eengezinswoning in een groene omgeving met vier slaapkamers. NIEUWEGEIN VRAAGPRIJS: € 395.000 Wil je rustig, in een groene omgeving en op een goede locatie wonen, dan is…

Nieuwegein | €395.000 K.K.

Woning omschrijving

Alblasserschans 8: Fijne eengezinswoning in een groene omgeving met vier slaapkamers. NIEUWEGEIN VRAAGPRIJS: € 395.000 Wil je rustig, in een...

Alblasserschans 8: Fijne eengezinswoning in een groene omgeving met vier slaapkamers.
NIEUWEGEIN
VRAAGPRIJS: € 395.000

Wil je rustig, in een groene omgeving en op een goede locatie wonen, dan is deze woning iets voor jou. Deze eengezinswoning ligt aan de rand van Nieuwegein in de fraaie wijk "Fokkesteeg" en heeft een ruime tuin van circa 8 meter diep en een vrijstaande berging. De tuin is ook te bereiken via de achterom. De woning dient nog gemoderniseerd te worden. Voordeel is, dat je de woning nog naar je eigen smaak kan inrichten.

Op korte afstand zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen gelegen. Ook vind je scholen in de buurt.

Indeling
Begane grond: entree met hal, meterkast en toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdiepinh, ruime woonkamer met een trapkast en toegang naar de keuken. Vanuit de woonkamer kun je naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met bad, wastafel en toilet, slaapkamer aan de voorzijde.

Tweede verdieping: royale overloop, slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin''.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs €395.000 k.k.
Aangeboden sinds 9 April 2024
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 109 m2
Slaapkamers 4
Inhoud 411 m3
Perceeloppervlakte 144 m2
Ligging tuin West
Energielabel B
Isolatie Dubbelglas
Verwarming Stadsverwarming
Voorzieningen Mechanische ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht