Willemstraat 29A

  • 83 m2

  • 3 kamers

  • Label D

Wonen midden in het bruisende hart van Utrecht, wie wil dat nou niet! In de gezellige Willemstraat, nabij een tal van voorzieningen zoals het Centraal Station, Tivoli Vredenburg voor een…

Utrecht | €390.000 K.K.

Woning omschrijving

Wonen midden in het bruisende hart van Utrecht, wie wil dat nou niet! In de gezellige Willemstraat, nabij een tal...

Wonen midden in het bruisende hart van Utrecht, wie wil dat nou niet! In de gezellige Willemstraat, nabij een tal van voorzieningen zoals het Centraal Station, Tivoli Vredenburg voor een gezellig avondje uit, de vele restaurants waar je heerlijk kunt eten, de cafés met de gezellige terrasjes en het groot aanbod van winkels, hebben wij deze speelse 3-kamer bovenwoning van ca. 83 m² in verkoop gekregen.

De woning is aan de binnenzijde eenvoudig van afwerking en dient gemoderniseerd te worden naar eigen smaak en inrichting. De woning heeft mooie indeelbare ruimtes, waarmee je een goede woonsfeer kunt creëren. Aan de achterzijde ligt het dakterras en als kers op de taart heeft de woning nog een berging waar je de fiets veilig kunt stallen.

Kortom: dit is nu een woning waarbij we met recht durven zeggen; een woning met vele mogelijkheden waar je heerlijk kunt wonen en kunt genieten van het levendige stadsleven.

Graag nodigen wij jou uit!

Indeling
Begane grond: eigen entree met trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, hal, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. De woonkamer ligt aan de voorzijde en kijkt uit op de Willemstraat waar altijd wat de beleven valt. Ook de eetkeuken, welke grenst aan de woonkamer, ligt aan de Willemstraat. De slaapkamer, welke ook toegang geeft tot het dakterras ligt aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping: een royale open ruimte onder de kap, welke mogelijkheden geeft tot het creëren van bijvoorbeeld meerdere slaapkamers. De zolder ligt op dezelfde verdieping en is nu slecht toegankelijk, maar eenmaal in de ruimte zul je verrast zijn.

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.
Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven;
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin'';

Kenmerken

Vraagprijs €390.000 k.k.
Aangeboden sinds 6 November 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 83 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 346 m3
Energielabel D
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren
Garage Geen garage

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In centrum

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht