Steenweg 30

  • 74 m2

  • 5 kamers

  • Label G

  • 38 m2

Beleggers opgelet! Een winkelruimte met kelder en bovenwoning middenin het centrum, in één van de bekendste en populairste winkelstraten van Utrecht. De winkel en bovenwoning staan momenteel leeg en kunnen…

Utrecht | €550.000 K.K.

Woning omschrijving

Beleggers opgelet! Een winkelruimte met kelder en bovenwoning middenin het centrum, in één van de bekendste en populairste winkelstraten van...

Beleggers opgelet! Een winkelruimte met kelder en bovenwoning middenin het centrum, in één van de bekendste en populairste winkelstraten van Utrecht. De winkel en bovenwoning staan momenteel leeg en kunnen op korte termijn opgeleverd worden. De locatie is perfect en de ruimtes zijn goed. Met name in de bovenwoning dient het gemoderniseerd te worden. Met de nodige vergunningen is het eventueel mogelijk om de kap door te trekken, om circa 9m² extra woon/bergruimte te creëren.

Kom eens kijken, een unieke kans om een volledig pand aan de steenweg te kopen als belegging, om zelf te ondernemen en te wonen of een combinatie van beide.

Indeling
Begane grond: entree, winkelruimte met kruipluik naar de kelder die ideaal is te gebruik als opslag.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de keuken met toilet, woonkamer aan de voorzijde.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot twee slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Het pand wordt verwarmd door middel van gaskachels;
- Het pand is voorzien van houten en aluminium kozijnen met gedeeltelijk dubbelglas;
- Het object dient gemoderniseerd te worden;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven en voorbehoud financiering. De tekst van de NVM koopakte, alsmede de extra clausules, is op verzoek beschikbaar;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.
Aankoopmakelaar inschakelen: Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via steenweg-30.nl kom je op de website van deze woning. Bij het inplannen van de bezichtiging, krijg je toegang tot het Move account waar de documentatie in te zien is.

Belangrijk om te weten:
- Alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.

Kenmerken

Vraagprijs €550.000 k.k.
Aangeboden sinds 29 June 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1800
Woonoppervlakte 74 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 148 m3
Perceeloppervlakte 38 m2
Energielabel G
Isolatie Dubbelglas
Verwarming Gaskachels
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In centrum

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht