Springweg 134

  • 152 m2

  • 4 kamers

  • Label D

  • 70 m2

Een klus pand in het historische centrum van Utrecht! Sinds mens en heugenis was stomerij Hahné op de Springweg 134 gesitueerd, maar nu zijn we opzoek naar een nieuwe gebruiker…

Utrecht | €599.000 K.K.

Woning omschrijving

Een klus pand in het historische centrum van Utrecht! Sinds mens en heugenis was stomerij Hahné op de Springweg 134...

Een klus pand in het historische centrum van Utrecht!

Sinds mens en heugenis was stomerij Hahné op de Springweg 134 gesitueerd, maar nu zijn we opzoek naar een nieuwe gebruiker voor dit fraaie pand met bedrijfsruimte op de begane grond, een flinke kelder en een riante bovenwoning op de eerste en tweede verdieping.

Het pand is ruim bemeten maar je mag rekening houden met een ingrijpende verbouwing. Wil je wonen combineren met werken, denk je aan dubbele bewoning of juist een heerlijk ruim huis met een achtertuin? Het is allemaal mogelijk met dit kansrijke pand. Graag nodigen wij je uit voor een uitgebreide rondleiding!

Indeling
Begane grond: entree, zeer riante bedrijfsruimte met een achterdeur naar de achtertuin en een toegangsdeur naar de ruime kelder op stahoogte.

Eerste verdieping: overloop, toilet, woonkamer aan de voorzijde met een balken plafond en een eenvoudige dichte keuken welke toegang geeft tot een ruime slaapkamer. Tevens is er een gigantisch dakterras aanwezig.
Tweede verdieping: een royale open woonverdieping waar extra kamers mogelijk zijn.

Bijzonderheden
- Het pand verkeert in een matige staat van onderhoud en dient dan ook gerenoveerd te worden;
- Bouwkundig onderzoek is recent uitgevoerd en beschikbaar;
- Het perceel is in erfpacht uitgegeven tegen de "Algemene Erfpachtvoorwaarden 1989", de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht op basis van de huidige bestemming;
- Houten kozijnen voorzien van enkele beglazing;
- Verwarming door middel van gaskachels;
- De eigenaar heeft nimmer in het pand gewoond;
- Bestemmingsplanvoorschriften - Gemengde doeleinden 2 - en omgevingsrapportage zijn ter inzage. Het gehele pand kan worden gebruikt voor wonen en op de begane grond is o.a. detailhandel, dienstverlening en atelier mogelijk.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel.

Kenmerken

Vraagprijs €599.000 k.k.
Aangeboden sinds 9 October 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 152 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 587 m3
Perceeloppervlakte 70 m2
Energielabel D
Isolatie Geen isolatie
Verwarming Gaskachels, Open haard
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage Geen garage
Isolatie Geen isolatie

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan rustige weg
  • In centrum
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht