Ridderschapstraat 26

  • 56 m2

  • 2 kamers

  • Label G

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op loopafstand van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans! Op een prachtige…

Utrecht | €305.000 K.K.

Woning omschrijving

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op loopafstand van het bruisende oude centrum...

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op loopafstand van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Op een prachtige locatie in het historische stadscentrum ligt op de hoek van de Molenstraat en de Ridderschapstraat deze leuke (hoek)bovenwoning. De woning ligt in het centrum direct nabij de Plompetorengracht. Om de hoek tref je gezellige terrasjes voor een drankje, kun je heerlijk eten in één van de diverse restaurants of gewoon genieten van het stadsleven.

Aan de binnenzijde dient de woning nog wel gemoderniseerd te worden en naar eigen smaak te worden ingericht, maar dan kan het ook absoluut je droomwoning worden!

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging!

Indeling
Begane grond: entree, hal, berging, trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: via de overloop kom je in de lichte woonkamer met zicht naar de Molenstraat en de ridderschapstraat, grenzend aan de woonkamer ligt aan de achterzijde de keuken.

Tweede verdieping: de overloop geeft toegang tot de badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel en de ruime slaapkamer aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Geen buitenruimte;
- Actieve Vereniging van eigenaren;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst;
- Servicekosten bedragen circa € 97,16 (2023) en € 113,59 (2024);
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Oplevering in overleg;
- Beschermd stads- of dorpsgezicht;
- Mogelijk wordt het wooncomplex in de toekomst verduurzaamd. Mocht dit het geval zijn dan dient de eigenaar rekening te houden met een stijging van de servicekosten en/of eigen bijdrage.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven;
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin'';

Kenmerken

Vraagprijs €305.000 k.k.
Aangeboden sinds 31 October 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1904
Woonoppervlakte 56 m2
Slaapkamers 1
Inhoud 192 m3
Energielabel G
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren
Garage Geen garage

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In centrum

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht