Oudegracht aan de Werf 309

  • 80 m2

  • 2 kamers

  • Label

Wowww......wat een gaaf object! Met trots mogen wij dit royale, fraai verbouwde en diepe (circa 20 meter) werfappartement aanbieden.....meer Utrechts kan je niet wonen! Enkele jaren geleden is dit object…

Utrecht | €575.000 K.K.

Woning omschrijving

Wowww......wat een gaaf object! Met trots mogen wij dit royale, fraai verbouwde en diepe (circa 20 meter) werfappartement aanbieden.....meer Utrechts...

Wowww......wat een gaaf object!

Met trots mogen wij dit royale, fraai verbouwde en diepe (circa 20 meter) werfappartement aanbieden.....meer Utrechts kan je niet wonen! Enkele jaren geleden is dit object grondig gerenoveerd naar een eigentijdse en zeer sfeervolle woning die de afgelopen periode gebruikt is voor Bed & Breakfast. Er is door deze verbouwing een fraai geheel ontstaan, waarbij onder andere aandacht is besteed aan vloerverwarming, ventilatie, nieuw sanitair, moderne keuken, leidingwerk, gewelfafwerking en schilderwerk. Dit object is werkelijk instapklaar en kenmerkt zich positief door de ramen aan de achterzijde (badkamer) en ligging aan een van de breedste werven van Utrecht. Deze werf zal in de zomer voelen als een verlenging van de woning waar je kan genieten van het Utrechtse leven met voorbij varende bootjes. Naast wonen heeft dit object meerdere bestemmingsmogelijkheden en zou er ook eventueel gewerkt kunnen worden.

Kortom, dit is een kans die niet vaak voorbij komt!

Indeling
Brede werf: entree, glazen voorportaal, eetkeuken met opmaat gemaakte eethoek, doorgang met deur naar toilet en inpandige bergruimte. Royale en brede woonkamer met slaapgedeelte en opgang naar de luxe badkamer met inloopdouche, wastafel, vaste kast met wasmachineaansluiting en ramen naar naastgelegen steeg.

Bijzonderheden:
- Deze werfkelder is in 2018 zeer grondig verbouwd, waarbij onder andere aandacht is besteed aan een nieuwe keuken en sanitair, wand- en voegwerk, elektra, glazen entree en riolering;
- Het grootste gedeelte van dit object is voorzien van vloerverwarming;
- Verwarming door middel van stadsverwarming;
- Dit object beschikt eveneens over uitgebreide ventilatie met een warmte-terugwinsysteem;
- Het betreft een gemeentelijk monument;
- Het buitenschilderwerk aan de werfzijde is in 2023 uitgevoerd;
- De werfkelder is grotendeels voorzien van dubbelglas;
- De werfkelder heeft een brede bestemming, waarbij onder andere bedrijf en wonen mogelijk zijn;
- Dit object maakt géén onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren met het bovengelegen gebouw;
- Oplevering in overleg, doch niet eerder dan 1 juli 2024.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- Alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.

Kenmerken

Vraagprijs €575.000 k.k.
Aangeboden sinds 5 March 2024
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1300
Woonoppervlakte 80 m2
Slaapkamers 1
Inhoud 232 m3
Isolatie Grotendeels dubbelglas
Verwarming Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage Geen garage
Isolatie Grotendeels dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan water
  • Aan rustige weg
  • In centrum

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht