H.J. Schimmelstraat 47

  • 80 m2

  • 4 kamers

  • Label C

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op fietsafstand van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans! Wij bieden deze…

Utrecht | 347000 K.K.

Woning omschrijving

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op fietsafstand van het bruisende oude centrum...

Wil je in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en op fietsafstand van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Wij bieden deze royale bovenwoning aan in de sfeervolle en populaire wijk Nieuw Engeland. Deze woning heeft een woonoppervlakte van circa 80 m² en is voorzien van een balkon en berging.

Het Centraal Station en de oude binnenstad liggen op nog geen tien minuten fietsen en de dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in het winkelcentum Groeneweg. Alles wat je dagelijks nodig hebt, ligt op loopafstand. Tevens ligt het Majellapark om de hoek en de wijk kenmerkt zich ook door de terrasjes en eettentjes.

Aan de binnenzijde dient de woning nog wel gemoderniseerd te worden en naar eigen smaak te worden ingericht, maar dan kan het ook absoluut je droomwoning worden! Voordeel is, dat de woning is voorzien van dubbel glas en een c.v.-installatie.

Indeling
Begane grond: entree, hal, trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met douche, toiletruimte, de woonkamer is licht en ruim, aansluitend vind je de dichte keuken welke ook toegang geeft tot het balkon.

Tweede verdieping: overloop, op deze verdieping zijn er drie slaapkamers met een dakkapel en nog een aparte bergkamer. Het is mogelijk om de badkamer naar boven te verplaatsen.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaren is € 178,70;
- Er is een opdracht uitgezet om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven;
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin'';
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs 347000 k.k.
Aangeboden sinds 8 September 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Appartement
Bouwjaar 1951
Woonoppervlakte 80 m2
Slaapkamers 3
Inhoud 252 m3
Engerielabel C
Isolatie Dubbelglas
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Oops! We could not locate your form.