Beverstraat 2

  • 142 m2

  • 6 kamers

  • Label E

  • 65 m2

Een bijzonder huis met een atypische vorm in de leuke Beverstraat. De woning is de afgelopen jaren verhuurd geweest en verdient het om gemoderniseerd te worden. In de stadsrenovatie van…

Utrecht | €399.000 K.K.

Woning omschrijving

Een bijzonder huis met een atypische vorm in de leuke Beverstraat. De woning is de afgelopen jaren verhuurd geweest en...

Een bijzonder huis met een atypische vorm in de leuke Beverstraat. De woning is de afgelopen jaren verhuurd geweest en verdient het om gemoderniseerd te worden. In de stadsrenovatie van de jaren '90 is de woning cascomatig gerenoveerd en recent is de woning geschilderd en is het kozijnwerk waar nodig hersteld. Door de breedte van bijna 6 meter en het naar achterzijde breder wordende perceel is de indeling van de woning uniek. Ben je opzoek naar een woning met tuin? Dan kan je de uitbouw afbreken en op deze manier een ruime tuin creëren, zie hiervoor de artist impressions die we hebben laten maken.

Opzoek naar een mooi project met veel potentie? Kom eens kijken, we laten het graag aan je zien.

Indeling: entree, gang met voorkamer en en-suite naar de achterkamer.Aan de achterzijde is de werkkamer over de breedte van de woning die kan worden teruggebracht tot tuin. Naast de achterkamer is een eenvoudige keuken en een toilet.

Eerste verdieping: overloop met keukenopstelling, toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel. Ruime eerste slaapkamer met toegang tot de tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot een ruime slaapkamer die in te delen is in meerdere goede slaapkamers. Tevens toegang tot het platte dak via dakraam.

Bijzonderheden:
- Casco gerenoveerd in het tweede deel van de jaren '90;
- Buitenschilderwerk en houtwerk herstel uitgevoerd in 2021;
- De woning beschikt over houten kozijnen voorzien van dubbel en enkel glas;
- Verwarming door middel van c.v.-ketel uit 2021;
- Het plafond van de voorkamer bestaat uit asbestplaten;
- De verkoper heeft de woning nooit bewoond;
- Notaris ter keuze verkoper;
- In de koopakte zal een ouderdomsclausule, niet- zelfbewoningsclausule en 'as is'-clausule opgenomen worden;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten:
- Alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.

Kenmerken

Vraagprijs €399.000 k.k.
Aangeboden sinds 5 March 2024
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Woonoppervlakte 142 m2
Slaapkamers 3
Inhoud 503 m3
Perceeloppervlakte 65 m2
Energielabel E
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming CV ketel
C.V.-ketel bouwjaar 2022
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage Geen garage
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan rustige weg
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht