Het verhaal

Er is voor ons niks mooiers om jou te begeleiden bij het succes van jouw verkoop of aankoop. Hoe we dat doen? Op de eerste plaats door open, eerlijk en natuurlijk ook slim te zijn. Daarvoor hebben we alle kennis in huis – met onze vernieuwende ideeën lopen we voorop in de markt. Maar de spil in ons verhaal ben jij: omdat niemand beter dan wie ook kan vertellen hoe jij wilt wonen en leven.

 

Waarmee ben jij écht geholpen? Wat brengt jou verder? Kunnen we er nog een schepje bovenop doen? Heel basic en logisch dus. We merken dat onze klanten dat aanspreekt en daarom kiezen voor ons. We blijven dichtbij jou en dichtbij onszelf.

Wij houden
van ons vak.

Onze beloften.

Wat maakt ons uniek.

Maak een afspraak.
 1. Wij rennen voor jou.

  Onze handdruk is onze belofte: we zetten alles op alles om jouw belangen optimaal te behartigen. Kansen? We gaan ervoor. Knelpunten? Die pakken we aan. Tomeloze energie is Punt eigen, door dik en dun. We zijn er voor jou. Niet andersom.

 2. We denken vooruit.

  Hoe mooi is dat: je belt met een vraag en het is al voor je geregeld. De één noemt dat service. Wij zeggen: het is onze tweede natuur om proactief te zijn. Wij wachten niet af maar nemen juist initiatief en overtreffen graag je verwachtingen. Waarmee mogen wij jou verrassen?

 3. We kennen het spel.

  We noemen het een spel, maar ondertussen zijn we bij Punt al sinds 2012 bloedserieus bezig. Geven en nemen, durven en doen. Een pas op de plaats of een sprint naar de eindstreep. Gunnen: ook zo’n ‘dingetje’. En behalve op het spel letten we ook heel goed op de knikkers.

 4. We bedingen de beste deal.

  Een goede prijs is álles. Maar we doen meer. We bedingen óók de beste voorwaarden. Dat lukt alleen in goede relatie met de andere partij. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken! Prijs, condities en fijne mensen: die maken de deal.

 5. We zijn positieve profs.

  Wij dromen dezelfde dromen als jij. Maar we staan jou bij om voeling te houden met de werkelijkheid. Bij ons geen gouden bergen of gedraai om de hete brei heen. Eerlijk en open: dat past bij ons. Tegelijkertijd hebben we goede een neus voor kansen. En zo brengen we je verder.

Ik zou graag een
afspraak willen maken.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht