Verkoop jouw huidige woning met Punt Makelaars

Zet de stap naar de volgende fase in je leven met Punt Makelaars. Wij maken deze stap voor je mogelijk met de verkoop van jouw huidige woning. In het verkooptraject nemen wij zowel de woning als jou als persoon als uitgangspunt. Onze deskundige taxateurs stellen samen met jou de vraagprijs vast.

Jouw woning verkopen? Vraag hier een taxatie aan

Benieuwd naar wat jouw woning waard is in de Utrechtse markt? Wij hebben deskundige en bovenal erkende NVM en NWWI makelaar-taxateurs in huis voor alle taxaties van woningen. Op basis van onze expertise en diverse informatiebronnen bieden wij jouw woning te koop aan voor een eerlijke vraagprijs. Maak hier jouw afspraak met een erkende makelaar-taxateur. 

 

Maak kennis met onze erkende taxateurs

 

Het verkooptraject van jouw woning bij Punt Makelaars

Het verkopen van jouw woning: hier gaan aardig wat stappen aan vooraf. Hoe snel het verkooptraject zal gaan, is afhankelijk van de markt. Maar het verkooptraject blijft hetzelfde. 

  1. Na je akkoord zal onze fotograaf contact met je opnemen voor het maken van de foto's en het opstellen van plattegronden en een meetrapport.
  2. Hierna zorgen we voor de bekendheid van jouw woning. Zo plaatsen we de woning op onze eigen website en op Funda. Daarbij maken we nog een eigen website voor jouw woning (zoals voorbeeld www.heijermansstraat2.nl). 
  3. Ook zorgen wij ervoor dat er een foto met omschrijving van de woning komt te hangen in onze etalages aan de Weerdsingel O.Z. (kantoor) en het Willem van Noortplein (naast de Albert Heijn). Om de uitingen compleet te maken zal de woning worden voorzien van een groot Te Koop-bord. 
  4. Als resultaat van bovengenoemde acties worden er bezichtigingen bij ons aangevraagd voor jullie woning. Hiervan zullen we de tijdstippen met je bespreken, waarna we deze houden met potentiële kopers. Na de afloop van elke bezichtiging en wanneer er een bieding is uitgebracht nemen we uiteraard contact met je op. Zo blijven je op de hoogte van de stand van zaken omtrent de verkoop.
  5. Als de koop gesloten is, zorgen wij voor de koopakte en de ondertekening door beide partijen. Ook de administratieve en feitelijke afwikkeling (aanwezigheid bij bouwkundige keuring en/of taxatie) behoort tot ons takenpakket. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal er nog een inspectie met de koper plaatsvinden in de woning. Aansluitend zullen wij aanwezig zijn bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Gefeliciteerd, hierna heb je je woning verkocht en kan het te koop bord uit de tuin. Dat voelt goed! En heb je na het verkoopproces nog vragen? Stel ze gerust, want ook hierna staan we nog voor je klaar.

Verkoop je woning conform de NVM voorwaarden 

Punt Makelaars hanteert de NVM voorwaarden. Hierdoor hebben wij NVM makelaars die staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Om te blijven voldoen aan deze voorwaarden spijkeren wij jaarlijks onze kennis omtrent de huizenmarkt en de verkoop van woningen bij. Hierdoor ben je altijd verzekerd van onze professionaliteit en deskundigheid. 

Jouw woning verkopen? Maak hier een afspraak!

Wil jij ook jouw woning te koop aanbieden in Utrecht? Maak dan hier een afspraak. Gezamenlijk gaan we aan de slag met de verkoop van jouw huis. Ook na de verkoop staan wij nog altijd voor je klaar. 

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.