Uw onafhankelijke financieel adviseur in Utrecht

Ben jij op zoek naar een financieel adviseur in Utrecht? Een hypotheek afsluiten kan één van de belangrijkste momenten in je leven zijn. Ons doel is om jou zo te begeleiden dat jij niet wakker hoeft te liggen over deze lastige beslissing. Wij geven jou financieel advies op basis van jouw wensen, mogelijkheden en toekomstplannen. Want niet alleen voor vandaag moet het de beste optie zijn, maar ook in de verdere toekomst. Onze financiële adviseur kijkt voor jou, als hypotheek ontvanger, onder andere naar: 

  • de kosten;
  • de rente;
  • de toekomstbestendigheid van de hypotheek;
  • het contract.

Onafhankelijk financieel advies op maat 

Als financieel adviseur geven we jou onafhankelijk en geheel objectief financieel advies. Om te kijken welke financiële mogelijkheid het beste bij jou past ga je in gesprek met ons als financieel adviseur. Tijdens dit gesprek bekijken we samen welke banken dit financieren en wat voor jou, in jouw unieke situatie, de beste optie is. 

Gratis kennismakingsgesprek met jouw financieel adviseur

Een hypotheek afsluiten kan al veel kosten met zich meebrengen. Om je niet onnodig op nog meer kosten te jagen is ons kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. Ook het advies dat wij geven gaat tegen scherpe tarieven. De hoogte van dit tarief bepalen we tijdens dit kennismakingsgesprek. Hierbij kijken we naar verschillende aspecten, zoals jouw persoonlijke wensen en plannen. Wij bepalen op deze manier hoeveel tijd we voor jouw advies nodig hebben en welke kosten jij hierdoor kunt verwachten. 

Maak een afspraak met jouw financieel adviseur in Utrecht centrum 

Bij de Hypotheekshop in Utrecht centrum bieden we jou onafhankelijk en persoonlijk financieel advies. Onze ervaren financiële adviseurs denken graag met je mee om zo tot een eerlijk advies te komen waar jij echt iets aan hebt. Zo maak jij de beste keuze. Interesse? Maak een afspraak met een financieel adviseur in Utrecht of kom langs!

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.