Oudenoord (BNR. 3) ong

  • 47 m2

  • 2 kamers

  • Label

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om op slechts een paar stappen van het centrum van Utrecht…

Utrecht | €339.500 K.K.

Woning omschrijving

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om...

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om op slechts een paar stappen van het centrum van Utrecht te wonen, in een modern comfortabel appartement in een historisch gebouw. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account op de projectwebsite nieuwbouw-concordia.nl. Woon jij straks op deze bijzondere plek in Utrecht? De inschrijving sluit op maandag 8 juli om 10.00 uur

Stads wonen, om de hoek van het historische centrum van Utrecht, omgeven door accenten uit het verleden van de locatie. Dat is wonen in Concordia. Ben je op zoek naar een 2- of 3-kamerappartement van alle gemakken voorzien en met de stad aan je voeten? Bij deze 29 appartementen in Concordia fase 1 woon je om de hoek van het historische centrum van Utrecht met alle stadse voorzieningen in de buurt.

Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek: dat is wonen in Concordia. Je woont op een plek met historie en toch is jouw appartement van alle moderne gemakken voorzien. En ben je zo bij TivoliVredenburg voor een tof concert of op het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. Dit 2-kamerappartement op de begane grond in Concordia appartementen fase 1 van circa 47 m2 met 1 slaapkamer en een fijn terras komt nu beschikbaar. Pluspunt: de badkamer is inclusief, ideaal niet! Interesse?

Fijn terras op ‘t westen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair), technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger, slaapkamer en deur naar de woonkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de openslaande deur stap je zo op je terras op het westen. Wat een leven!

Één slaapkamer en gloednieuwe badkamer
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Meer informatie over de appartementen en de verkoop vind je op de projectwebsite nieuwbouw-concordia.nl

Kenmerken

Vraagprijs €339.500 V.O.N.
Aangeboden sinds 28 June 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Woonoppervlakte 47 m2
Slaapkamers 1
Inhoud 123 m3
Isolatie Driedubbel glas
Voorzieningen Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage Geen garage
Isolatie Driedubbel glas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In centrum
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht