Oudenoord (BNR. 15) ong

  • 55 m2

  • 3 kamers

  • Label

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om op slechts een paar stappen van het centrum van Utrecht…

Utrecht | €440.000 K.K.

Woning omschrijving

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om...

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om op slechts een paar stappen van het centrum van Utrecht te wonen, in een modern comfortabel appartement in een historisch gebouw. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account op de projectwebsite nieuwbouw-concordia.nl. Woon jij straks op deze bijzondere plek in Utrecht? De inschrijving sluit op maandag 8 juli om 10.00 uur

Stads wonen, om de hoek van het historische centrum van Utrecht, omgeven door accenten uit het verleden van de locatie. Dat is wonen in Concordia. Ben je op zoek naar een 2- of 3-kamerappartement van alle gemakken voorzien en met de stad aan je voeten? Bij deze 29 appartementen in Concordia fase 1 woon je om de hoek van het historische centrum van Utrecht met alle stadse voorzieningen in de buurt.

Naar koffietentje of even shoppen?
Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen. Centraler dan Concordia kan bijna niet! Wil jij hier wonen? Dit 3-kamerappartement op de 1e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 55 m2 met 2 slaapkamers en een fijn groot balkon op het westen komt nu beschikbaar. De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken! Iets voor jou?

Heerlijk balkon op ‘t westen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor de wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte stap je via de openslaande deur zo op je balkon. Heerlijk, niet?

Twee slaapkamers en badkamer (inclusief)
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. Bovendien is behoort er bij dit prachtige appartement een eigen parkeerplaats!

In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Meer informatie over de appartementen en de verkoop vind je op de projectwebsite nieuwbouw-concordia.nl

Kenmerken

Vraagprijs €440.000 V.O.N.
Aangeboden sinds 28 June 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Woonoppervlakte 55 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 144 m3
Isolatie Driedubbel glas
Voorzieningen Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Parkeergarage
Garage Geen garage
Isolatie Driedubbel glas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In centrum
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht