Madridstraat 88D

  • 129 m2

  • 4 kamers

  • Label A++++

Comfortabel wonen op top locatie. Heerlijk wonen met veel ruimte en drie slaapkamers, klaar voor de toekomst en gelegen op een geweldig punt? Dat kan in dit stijlvolle appartement aan…

Utrecht | 775000 K.K.

Woning omschrijving

Comfortabel wonen op top locatie. Heerlijk wonen met veel ruimte en drie slaapkamers, klaar voor de toekomst en gelegen op...

Comfortabel wonen op top locatie.

Heerlijk wonen met veel ruimte en drie slaapkamers, klaar voor de toekomst en gelegen op een geweldig punt? Dat kan in dit stijlvolle appartement aan de levendige Madridstraat in het centrum van Leidsche Rijn. Het appartementencomplex, Park Avenue, is extra duurzaam gebouwd en een oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht.

De locatie
Het appartement is gerealiseerd in Leidsche Rijn Centrum aan het grote Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de uitvalsweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke entree met brievenbussen en lift.

Tweede verdieping: entree, ruime hal met meterkast, toilet met fontein, zeer royale, lichte woonkamer met open keuken (casco) en met toegang naar het riant terras aan de parkzijde met vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn, badkamer met douche, ligbad en wastafel, inpandige berging en technische ruimte en toegang naar de drie ruime slaapkamers.

Parkeren
Bij het appartement is een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder (parkeren met liftsysteem). De parkeerplaats is inbegrepen in de koopsom.

Verwarming en warm water
Voor verwarmen, koelen en warm water is het appartement voorzien van een warmtepomp met een voorraadvat. Deze warmtepomp maakt gebruik van warmte- en koudeopslag in de bodem met gesloten verticale bodemwarmtewisselaars. De warmtepomp is opgesteld in de technische ruimte van de woning. De warmtepomp wordt aangestuurd door een thermostaat in de woonkamer. Het appartement wordt tevens voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om het een en ander toe te lichten!

Bijzonderheden:
- Het betreft voormalig bouwnummer 13 in Park Avenue van 128,5 m²;
- De bijgevoegde tekeningen zijn indicatief, de door verkoper gekozen meerwerk opties zijn hier niet in verwerkt;
- De woning zal inclusief een parkeerplaats worden opgeleverd in het parkeerlift systeem;
- De woning zal inclusief een berging worden opgeleverd;
- Het klimaatsysteem van Klimaatgarant is door de huidige eigenaren gehuurd, de huurprijs bedraagt € 148,- per maand prijspeil 1-1-2020;
- De keuken dient nog te worden aangeschaft;
- Over het gekozen meer- en minderwerk (keuken, tegelwerk en sanitair, deuren, screens, klimaatsysteem e.d.) kunnen we u uitgebreid informeren;
- De woning zal worden voorzien van screens;
- Servicekosten bedragen waarschijnlijk € 220,- per maand en worden definitief vastgesteld in de eerste vergadering;
- Servicekosten zijn inclusief € 12,75 per maand voor het beheer en monitoring van de bronnen van de warmtepomp;
- Het betreft een doorverkoop waardoor de woning kosten koper zal worden verkocht;
- In de koopsom is het totale meerwerk begrepen;
- Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht;
- Artikel 13 WBR is van toepassing waarbij het voordeel van de overdrachtsbelasting/BTW ten gunste komt van de verkoper;
- Notaris ter keuze verkoper: Hermans & Schuttevaer Notarissen;

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.

Kenmerken

Vraagprijs 775000 k.k.
Aangeboden sinds 27 July 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Appartement
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 129 m2
Slaapkamers 3
Inhoud 334 m3
Engerielabel A++++
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Lift, Zonnecollectoren
Parkeerfaciliteiten Parkeergarage
Garage Inpandig, Parkeerkelder
Isolatie Volledig geïsoleerd

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan park
  • Aan rustige weg
  • In centrum
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht