Kwartelstraat 38

  • 91 m2

  • 4 kamers

  • Label C

Wonen in de Vogelenbuurt aan het water, dat kan op deze prachtige plek! Deze sfeervolle bel-etage souterrain woning heeft een zonnige, ruime 15 meter diepe tuin, welke fraai aangelegd is.…

Utrecht | 500000 K.K.

Woning omschrijving

Wonen in de Vogelenbuurt aan het water, dat kan op deze prachtige plek! Deze sfeervolle bel-etage souterrain woning heeft een...

Wonen in de Vogelenbuurt aan het water, dat kan op deze prachtige plek! Deze sfeervolle bel-etage souterrain woning heeft een zonnige, ruime 15 meter diepe tuin, welke fraai aangelegd is. De tuin heeft veel privacy, grenzend aan het water van de Grift. Vanuit hier vaar je zo met je kano of sup door de grachten en over de Singel van de binnenstad. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen waardoor je een prachtig zicht hebt op het groen. Aan de voorzijde kijk je op de mooie authentieke gevels van de woningen, in deze zeer rustige straat, welke alleen eenrichtingsverkeer heeft. De woning heeft tevens een prachtig authentieke voorgevel, hoge plafonds, paneeldeuren en twee entrees. Hierdoor kan deze woning op diverse manieren bewoond worden. Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je op een ruim balkon. In het souterrain is een ruime gezellige woonkeuken gesitueerd.

De Vogelenbuurt is een zeer geliefde woonwijk met vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand zijn leuke restaurants, koffietentjes en cafés te bereiken. Binnen enkele minuten ben je onder andere in het historische Centrum, op het Centraal Station en in het gezellige Griftpark.

Indeling
Bel-etage: hardstenen trap naar een overdekt trapportaal, entree, hal, toilet, bergkast, woonkamer en-suite met de originele schuifdeuren en openslaande deuren naar een ruim balkon vanaf waar je kijkt op de prachtige tuin en kunt genieten van veel privacy. Op deze verdieping is een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

Souterrain: vanuit de hal is middels een vaste trap het souterrain bereikbaar, tevens is er een eigen entree aan de voorzijde. Er is een ruime hal met een originele vloer met een grote berging, tweede badkamer met douche en toilet en toegang tot de achtertuin en het water. Aan de voorzijde is de gezellige woonkeuken met originele tegelvloer en servieskast. Aan de achterzijde ligt de ruime slaapkamer. Op een relatief eenvoudige wijze kan de indeling worden aangepast waardoor in het souterrain twee ruime slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd door middel van een c.v.-combiketel;
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De elektra bestaat uit drie groepen met een aardlekschakelaar;
- De heerlijke tuin is gelegen op het noorden en door de diepte is er altijd een zonnige plek;
- De tuin grenst aan het water en in de achtertuin is een fijne zitplek gerealiseerd met overkapping;
- Onder het balkon is bergruimte aanwezig;
- De Vereniging van Eigenaren heeft voldoende eigen geld in kas;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- Deze woning beschikt over een unieke eigen website. Via 'Download brochure' kunt u op de website komen waar u alle informatie en documenten van de woning kunt inzien;
- De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven en voorbehoud financiering. De tekst van de NVM koopakte, alsmede de extra clausules, is op verzoek beschikbaar;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Kenmerken

Vraagprijs 500000 k.k.
Aangeboden sinds 3 May 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Appartement
Bouwjaar 1920
Woonoppervlakte 91 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 293 m3
Ligging tuin Noord
Engerielabel C
Isolatie Dubbelglas
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan water
  • Aan rustige weg
  • In woonwijk
  • Open ligging

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht