Dommeringdreef 227

  • 84 m2

  • 3 kamers

  • Label D

Dommeringdreef 227: Ruim driekamerappartement met een zonnig balkon en vrij uitzicht! UTRECHT VRAAGPRIJS: € 289.000 kosten koper In de wijk Overvecht nabij Winkelcentrum Overvecht is dit ruime driekamerappartement met een…

Utrecht | 289000 K.K.

Woning omschrijving

Dommeringdreef 227: Ruim driekamerappartement met een zonnig balkon en vrij uitzicht! UTRECHT VRAAGPRIJS: € 289.000 kosten koper In de wijk...

Dommeringdreef 227: Ruim driekamerappartement met een zonnig balkon en vrij uitzicht!
UTRECHT
VRAAGPRIJS: € 289.000 kosten koper

In de wijk Overvecht nabij Winkelcentrum Overvecht is dit ruime driekamerappartement met een zonnig balkon op de vijfde verdieping gelegen. De woning beschikt over drie kamers, een dichte keuken, badkamer en een apart toilet. Door de grote raampartijen in de woonkamer geniet je over veel lichtinval. Vanaf het balkon heb je uitzicht over een groen parkje en speeltuintje voor de deur.

Op nog geen vijf minuten lopen, vind je een groot park met speeltuin ‘De Watertoren’ en een Cruyff Court. Met een kwartiertje fietsen sta je in het oude stadscentrum van Utrecht. Met de trein vanaf station Overvecht is dit zelfs maar drie minuten! Het appartement bevindt zich in een vrij parkeren gebied en de uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken, evenals het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: entree met brievenbussen, bellentableau, intercom en liftinstallatie alsmede de toegang tot de inpandige berging.

Vijfde verdieping: entree, hal met meterkast, ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht met toegang naar een fijn en zonnig balkon. De ruime, moderne keuken beschikt over een L-vormige keuken opstelling met diverse inbouwapparatuur. De keuken is in 2021 vernieuwd. Vanuit de woonkamer vind je de overloop van waaruit de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer bereikbaar zijn. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Graag nemen we de tijd om dit appartement te laten zien!

Bijzonderheden
- Verwarming en warm water door middel van blokverwarming;
- De woning beschikt over een aparte kast met de was- en droogopstelling;
- Veel lichtinval door grote raampartijen;
- De woning beschikt energielabel D;
- Servicekosten bedragen € 225,44 per maand (exclusief € 165,-- voorschot stookkosten);
- Wanden aan de achterzijde van het appartement zijn extra geïsoleerd;
- Het kunststof van de voor- en achtergevel is in 2019 vervangen en heeft HR ++ isolatieglas;
- Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht (algemene erfpachtvoorwaarden 1989).

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs 289000 k.k.
Aangeboden sinds 30 May 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Appartement
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 84 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 271 m3
Engerielabel D
Isolatie Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming Stadsverwarming
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Muurisolatie, Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan park
  • Aan rustige weg
  • In woonwijk
  • Vrij uitzicht

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht