Balderikstraat 109

  • 93 m2

  • 5 kamers

  • Label E

  • 75 m2

Balderikstraat 109: Beleggingsobject bestaande uit drie studio's, waarvan twee verhuurd. UTRECHT VRAAGPRIJS: € 350.000 Dit beleggingsobject bestaande uit drie zelfstandige studio's, waarvan er momenteel twee verhuurd zijn en een studio…

Utrecht | 350000 K.K.

Woning omschrijving

Balderikstraat 109: Beleggingsobject bestaande uit drie studio's, waarvan twee verhuurd. UTRECHT VRAAGPRIJS: € 350.000 Dit beleggingsobject bestaande uit drie zelfstandige...

Balderikstraat 109: Beleggingsobject bestaande uit drie studio's, waarvan twee verhuurd.
UTRECHT
VRAAGPRIJS: € 350.000

Dit beleggingsobject bestaande uit drie zelfstandige studio's, waarvan er momenteel twee verhuurd zijn en een studio die leeg wordt opgeleverd. Een ideaal object voor een belegger en/of eigenaar gebruiker van een studio met twee verhuurde appartementen.

Indeling
Het verkochte betreft één pand (één kadastraal object) voorzien van drie zelfstandige appartementen. Het appartement op de begane grond bestaat uit twee kamers, keuken, badkamer en een fraaie tuin. Het appartement op de eerste verdieping staat leeg en is nu een open ruimte maar kan ook eenvoudig worden opgedeeld in twee kamers. Ook hier is een eigen keuken en badkamer aanwezig. Het appartement op de tweede verdieping is een open ruimte met een eigen keuken en badkamer.

Het object ligt in Zuilen op een fijne rustige locatie. In de wijk zijn alle voorzieningen aanwezig. Het centrum van Utrecht ligt op 10 minuten fietsen. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De huidige huuropbrengsten
Begane grond: € 10.200 per jaar inclusief gas, water en elektra. Het contract is voor onbepaalde tijd.
Eerste verdieping: staat leeg (huuropbrengst was € 9.000 per jaar inclusief gas, water en elektra).
Tweede verdieping: € 6.000 per jaar inclusief gas, water en elektra. Het contract is voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water door middel van een c.v.-combiketel (2023);
- Btw status: niet van toepassing;
- Notaris ter keuze koper;
- Waarborgsom: er zal door koper een waarborgsom gestort worden te grootte van 10% van de koopsom;
- Kosten koper: voor de rekening van de koper komt de overdrachtsbelasting. Alle overige kosten verband houdende met de levering zijn tevens voor de rekening van de koper;
- Het energielabel van het verkochte is label E;
- 'As is, where is' clausule wordt in de koopovereenkomst opgenomen;
- Het registergoed zal aan koper worden geleverd in de huidige gebruikte staat waarin het zich bij het tot stand komen van de bijeenkomst bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende/leidende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten/verplichtingen en vrij van hypotheken, beslag en inschrijvingen daarvan.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- We gebruiken voor de koopovereenkomst de NVM-koopakte. Daarin staan soms ook extra clausules zoals: meetinstructie, energielabel, nutsbedrijven, voorbehoud financiering en notariskosten. De tekst van de NVM-koopakte en het document met de extra clausules kun je opvragen bij ons.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs 350000 k.k.
Aangeboden sinds 15 June 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Woonhuis
Bouwjaar 1926
Woonoppervlakte 93 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 316 m3
Perceeloppervlakte 75 m2
Engerielabel E
Verwarming CV ketel
C.V.-ketel bouwjaar 2023
Voorzieningen Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • Aan rustige weg
  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht