Amsterdamsestraatweg 657

  • 83 m2

  • 3 kamers

  • Label D

  • 140 m2

Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime woning met voor- en achtertuin in De Lessepbuurt? Dan is dit je kans! De Lessepbuurt is een buurt met woningen…

Utrecht | 370000 K.K.

Woning omschrijving

Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime woning met voor- en achtertuin in De Lessepbuurt? Dan is...

Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime woning met voor- en achtertuin in De Lessepbuurt? Dan is dit je kans!

De Lessepbuurt is een buurt met woningen die gebouwd zijn voor de arbeiders van de fabrieken "Werkspoor en Demka". De woningen zijn in 2007-2008 cascomatig volledig gerenoveerd. De gevels zijn gereinigd en voorzien van een nieuwe voeg. De kozijnen zijn vernieuwd, uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. Doordat dit in de gehele buurt bij alle woningen is gedaan, ontstaat er eenheid en een frisse uitstraling. De woning dient nog aan de binnenzijde gemoderniseerd te worden, maar het voordeel is dat je het dan naar eigen smaak kunt inrichten.

Het winkelcentrum Rokade ligt op loopafstand voor je dagelijkse boodschappen en het Julianapark is om de hoek. Ook het openbaar vervoer is in de wijk goed geregeld en daarbij zijn de snelwegen naar de A2 en A27 via de ring goed bereikbaar.

Kortom, een leuke woning waar je thuiskomt op een centrale locatie!

Indeling
Begane grond: entree, hal, toiletruimte, royale lichte woonkamer met kelderkast en aansluitend de keuken. De woonkamer en keuken hebben beide toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met kastruimte, ruime slaapkamer aan de voorzijde met kastruimte, slaapkamer aan de achterzijde ook voorzien van kastruimte, ruime badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping: royale zolder.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
- Beschermd stadsgezicht;
- De woning is reeds gemoderniseerd;
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin'';
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Kenmerken

Vraagprijs 370000 k.k.
Aangeboden sinds 31 May 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Woonhuis
Bouwjaar 1915
Woonoppervlakte 83 m2
Slaapkamers 2
Inhoud 297 m3
Perceeloppervlakte 140 m2
Engerielabel D
Isolatie Dubbelglas
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht