Mgr. G.W. van Heukelumstraat 17

  • 112 m2

  • 5 kamers

  • Label D

  • 143 m2

Mgr. G.W. van Heukelumstraat 17: Fijne hoekwoning in een groene omgeving met vier slaapkamers. NIEUWEGEIN VRAAGPRIJS: € 365.000 Wil je rustig, in een groene omgeving en op een goede locatie…

Nieuwegein | 365000 K.K.

Woning omschrijving

Mgr. G.W. van Heukelumstraat 17: Fijne hoekwoning in een groene omgeving met vier slaapkamers. NIEUWEGEIN VRAAGPRIJS: € 365.000 Wil je...

Mgr. G.W. van Heukelumstraat 17: Fijne hoekwoning in een groene omgeving met vier slaapkamers.
NIEUWEGEIN
VRAAGPRIJS: € 365.000

Wil je rustig, in een groene omgeving en op een goede locatie wonen, dan is deze woning iets voor jou. Deze eengezinswoning ligt op een hoek in de fraaie wijk "Zuilenstein" en heeft een ruime tuin van circa 8 meter diep en een vrijstaande berging. De tuin en berging zijn ook te bereiken via de achterom. De woning dient nog gemoderniseerd te worden. Voordeel is, dat je de woning nog naar je eigen smaak kan inrichten.

Op korte afstand zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen gelegen. Ook vind je scholen in de buurt.

Indeling
Begane grond: entree met hal, meterkast en toilet met fonteintje, ruime woonkamer met een open trap naar de eerste verdieping en een open keuken aan de tuinkant. Vanuit de woonkamer kun je naar de tuin en de berging.

Eerste verdieping: vanuit een portaal kun je naar de overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche, wasmachine-aansluiting, wastafel en toilet, slaapkamer over de breedte aan de achterzijde.

Tweede verdieping: royale overloop met c.v.-opstelling, bergruimte, slaapkamer.

Bijzonderheden:
- De begane grond bevat een zogenaamde kwaaitaalvloer;
- Koper dient de woning zelf te bewonen;
- Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein.

Aankoopmakelaar inschakelen
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Website
Meer zien? Via 'Download brochure' kun je op de website van deze woning komen. Daar kun je alle informatie en documenten van de woning bekijken.

Belangrijk om te weten
- We hebben er alles aan gedaan om de informatie over deze woning zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
- Fouten zijn nooit uit te sluiten, dus controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die je beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- De verkoper kan zelf beslissen aan wie hij de woning verkoopt.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Woonin''.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs 365000 k.k.
Aangeboden sinds 23 June 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Soort wnoning Woonhuis
Bouwjaar 1973
Woonoppervlakte 112 m2
Slaapkamers 4
Inhoud 344 m3
Perceeloppervlakte 143 m2
Ligging tuin Noordwest
Engerielabel D
Isolatie Dubbelglas
Verwarming CV ketel
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Garage Geen garage
Isolatie Dubbelglas

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht