Taxatieavond – 27 juni 2024

De taxatieavond is op zaterdag 27 juni van 17:00 tot 21:00. U kunt een ‘gratis waardebepaling’ bij ons inplannen van ca. 30 min. Tijdens deze waardebepaling komt één van onze makelaars bij de woning langs voor het afgeven van een waardebepaling met een indicatieve verkoopopbrengst, uitleg verkoopproces en het beantwoorden van alle vragen. Mocht u kleiner, groter, ruimer, groener, willen wonen, kunt u op deze manier vrijblijvend advies ontvangen van onze makelaars.

Het proces

Ontvang een vrijblijvende waardebepaling.

Maak een afspraak
 1. Waarde bepalen.

  Bij het maken van een waardebepaling zal gekeken worden naar de verschillende aspecten van jouw woning. Voor het maken van een juiste waardebepaling kijken wij naar onder andere de volgende aspecten:

  + Het soort woning
  + Grootte, aard, indeling van de woning
  + Grootte, aard en indeling van het perceel
  + De locatie, het uitzicht, eventuele overlast
  + Bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud
  + Het niveau van afwerking
  + Esthetische en architectonische kwaliteit
  + Is er sprake van beperkte zakelijke rechten

 2. Taxatie aanvragen.

  Je vult onderstaand formulier in en we nemen contact op voor een afspraak om bij jouw thuis op de open woning taxatie dag een GRATIS taxatie/waardebepaling uit te voeren.

 3. Dé Afspraak.

  Op het afgesproken tijdstip zal één van onze makelaars zich melden bij jouw woning en hier de opname van de taxatie/waardebepaling uitvoeren.

 4. Opname van de woning.

  Onze makelaar heeft maximaal 30 minuten de tijd om jouw woning op te nemen. Dit vanwege de te verwachten aanvragen voor deze dag.

 5. De waarde.

  Uiterlijk drie werkdagen na het bezoek aan jouw woning zal de betreffende makelaar je mondeling op de hoogte stellen van de door hem/haar bepaalde/geschatte waarde.

   

  LET OP: Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport. Wij gebruiken echter in deze uitleg veel het woord TAXATIE omdat dit in de volksmond veel gebruikt wordt voor elke vorm van het waarderen van wat dan ook, tevens onroerend goed

Onze mensen

De mensen
van Punt.

 • Bas Kropff

  Makelaar – Taxateur

  Bas Kropff

 • Mara Vermey - Van der Veen

  Makelaar

  Mara Vermey – Van der Veen

 • Tommie van Uden

  Makelaar – Taxateur

  Tommie van Uden

Afspraak maken om je huis te laten taxeren?

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht