huis-te-koop-dennenhorst-45-driebergen-rijsenburg-groot-37234918-1.jpg

Punt Makelaars: een ruim assortiment aan koopwoningen in Utrecht

Klaar voor de volgende stap in je leven? Punt Makelaars helpt je verder! Of je nu groter of kleiner wilt wonen, in de binnenstad of daarbuiten; wij hebben de perfecte woning te koop voor jou. Door ons grote netwerk en kennis van de Utrechtse markt voorzien we jou altijd van het beste advies en mogelijke opties. Dit met als doel om je te helpen bij het vinden van de perfecte koopwoning! 

 

Bekijk ons woningaanbod

 

Een woning kopen? Waar te beginnen… 

Het kopen van een woning: niet iets wat je jaarlijks doet. Waar moet je mee beginnen? En wat is het belangrijkste waar moet je opletten bij een bezichtiging en de koop van een woning? Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Punt Makelaars staat voor je klaar, tijdens het gehele verkooptraject én zelfs daarna. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Maar het vinden van een woning is niet het enige punt waar je aandacht aan moet geven. De koop en met name de financiering is minstens zo belangrijk. Een hypotheek die past bij jouw wensen, daar gaan wij voor. Punt Makelaars voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies. Wij kijken dus wat voor jou, als hypotheeknemer, de beste optie is op onder andere de punten:

  • kosten
  • rente
  • de toekomstbestendigheid van de hypotheek
  • het contract

Wil jij je ook goed voorbereiden op de koop van je woning? Vraag dan alvast onafhankelijk hypotheekadvies aan. Dan weet je precies waar je aan toe bent en wat je bestedingsruimte is.

Erkende NVM makelaars

Nadat inzichtelijk is wat je kan lenen, gaan wij samen aan de slag om jouw droomwoning te vinden. Ons team bestaat uit erkende NVM makelaars met allen één ding gemeen: de liefde voor de Utrechtse stad en haar vastgoed. Wij voorzien je van de benodigde tips, advies en expertise omtrent de woningen in Utrecht. Daarnaast begeleiden we je bij de bezichtigingen en denken we mee over de kosten. Ook voeren wij namens jou de onderhandelingen voor de woning.

Bekijk hier ons aanbod van woningen die te koop staan in Utrecht

Nieuwsgierig geworden naar welke woningen wij momenteel allemaal te koop hebben staan? Neem dan alvast een kijkje in ons aanbod in koopwoningen:

Op zoek naar die ene koopwoning? Maak hier een afspraak!

Wil jij ook graag die volgende stap in jouw leven maken en overgaan tot het kopen van een (nieuw) huis in Utrecht? Maak dan met één van onze NVM makelaars een afspraak

Punt-Makelaars-7-aankoop-tips.jpg

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.