secretaresse gezocht.jpg

Vacature Secretarieel Medewerker

Vandaag nog beginnen als duizendpoot bij een snelgroeiend makelaarskantoor voor 40 uur per week? Geen Punt! Want wij zijn per direct op zoek naar een secretarieel medewerker om ons ambitieuze en hardwerkende team in De Meern/Leidsche Rijn en Utrecht uit te breiden.

Eerst even een Punt maken

Punt Makelaars groeit pijlsnel. We zijn een modern en dynamisch makelaarskantoor. In onze twee vestigingen in De Meern/Leidsche Rijn en in Utrecht werken zo’n 20 mensen. Wij houden van ons vak en zetten de opdrachtgever altijd centraal. Het allermooiste vinden we het als we onze opdrachtgevers optimaal hebben begeleid in het ver- of aankopen van een woning of bij het opstellen van een (complex) taxatierapport. Hoe we zorgen dat dit lukt? Door open, eerlijk en slim te zijn. Zo blijven we dicht bij onze opdrachtgever én bij onszelf. 

De puntjes op de i

Daar zorg jij voor! Geen dag is hetzelfde en dat is de sport. Als je bij Punt Makelaars aan het werk gaat, ben jij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s. Je zorgt ervoor dat alle uitgaande en inkomende correspondentie wordt verwerkt en de agenda’s netjes worden beheerd. Je weet precies wat je moet zeggen aan de telefoon, maar ook hoe je mensen moet ontvangen op kantoor. Voor het uitwerken en aanmelden van woningen draai jij je hand niet om, je bent hier een kei in en ondersteunt de makelaars. Daarnaast ben je ook de rost in de branding voor onze taxateurs als het gaat om de voorbereiding van taxatierapporten. Onze nieuwe collega stroopt de mouwen op en is hét visitekaartje van de organisatie.

Als Puntje bij paaltje komt

Dan is Punt Makelaars op zoek naar een professional met een afgeronde MBO of HBO opleiding die 40 uur in de week beschikbaar is. We zijn op zoek naar iemand die klantgericht en assertief is, maar ook verder vooruitdenkt. Je bent bereid om in de levendige vastgoedwereld net dat stapje harder te lopen, zonder het overzicht te verliezen. Jouw zakelijke prioriteiten zijn op orde en je bent gastvrij. Wij vinden een excellente dienstverlening namelijk heel belangrijk! Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bij voorkeur red je, je goed in het Engels. Ervaring in de makelaardij en/of vastgoedbranche en (enige) kennis van Realworks zijn een pre.

Nog een belangrijk Punt

Want wat staat er tegenover werken bij Punt Makelaars? Dit krijg je ervoor terug:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een hecht en ambitieus team;
  • De ruimte om eigen initiatief te tonen en je verder te ontwikkelen;
  • De garantie op gezellige collega’s;
  • Regelmatig leuke uitjes met de vrijmibo als vaste prik;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring.

Herken jij jezelf tot in de puntjes in dit profiel en heb je interesse? Mooi! Stuur dan je cv met motivatiebrief naar kim@puntmakelaars.nl of neem contact op door te bellen naar 030-2737464. Vanzelfsprekend behandelen we alle sollicitaties zeer discreet. 

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.