vacature makelaar.jpg

Vacature Makelaar

Punt zoekt vers bloed

Bij Punt Makelaars komen we handen te kort en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste makelaar! Ben je gedreven, heb je ervaring in de makelaardij en zie je kansen die je vervolgens ook pakt? Dan ben jij misschien diegene die Punt Makelaars nog beter kan maken. We zoeken een echte prof die passie heeft voor het vak en energie krijgt van het zo goed mogelijk begeleiden van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop van een woning. Iemand die het leuk vindt om te werken in een inspirerend team en die zich niet uit het veld laat slaan door een beetje tegenwind.

Ben jij die persoon met branie, bravoure en brains (minimaal HBO) en die vrolijk naar de (zaken)wereld kijkt. Een zuurvrij iemand die vakkundig, maar ook met een lach mee wil werken aan het succes van Punt Makelaars? Dan zoeken wij jou! Aanvallende capaciteiten op het hockey-/voetbalveld zijn een pre, geen vereiste. De wil om te scoren moet beslist aanwezig zijn!

Wat bieden we? Een plek binnen het mooiste makelaarskantoor van Utrecht, waar gewerkt wordt volgens het adagium "work hard, play hard". Je krijgt volop de gelegenheid je eigen nieuwsgierigheid te bevredigen, want we hebben tijd noch zin om constant je hand vast te houden. Je zult hoofdzakelijk actief zijn in het veld en een gezicht voor ons kantoor zijn. Daarnaast verwachten we dat je, je in zult zetten voor alle andere werkzaamheden die gekoppeld zijn aan dit vak.

Herken jij jezelf tot in de puntjes in dit profiel en heb je interesse? Mooi! Stuur dan je cv met motivatiebrief naar ramses@puntmakelaars.nl of neem contact op door te bellen naar 030-2737464. Vanzelfsprekend behandelen we alle sollicitaties zeer discreet. 

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.