Punt zoekt vers bloed

Vacature voor een kandidaat-makelaar!

Ben jij gedreven, heb je enige ervaring in het vastgoed en zie jij kansen die je vervolgens ook oppakt? Dan ben jij misschien diegene die Punt nog beter kan maken.

We zoeken een "rising star" die net zo lief wil helpen bij de verkoop van een woning als een Te Koop-bord op wil hangen, die het leuk vindt om te werken in een inspirerend team, maar die ook extra energie krijgt van een beetje tegenwind. Iemand met branie, bravoure en brains (minimaal HBO) en die vrolijk naar de (zaken)wereld kijkt. Een zuurvrij iemand dus, die vakkundig maar ook met een lach mee wil werken aan het succes van Punt. Aanvallende capaciteiten op het hockey-/voetbalveld zijn een pre, geen vereiste. De wil om te scoren moet beslist aanwezig zijn.

Een plek binnen het mooiste makelaarskantoor van Utrecht, waar gewerkt wordt volgens het adagium "work hard, play hard". Je krijgt volop de gelegenheid je eigen nieuwsgierigheid te bevredigen, want we hebben tijd noch zin om constant je hand vast te houden. Je zult hoofdzakelijk actief zijn in het veld en een gezicht voor ons kantoor zijn. Daarnaast verwachten we dat je, je in zult zetten voor alle andere werkzaamheden die gekoppeld zijn aan dit vak.

Stuur dan een sprankelende mail, inclusief c.v. naar: ramses@puntmakelaars.nl

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.