Onze beloften

 • Renners
  belofte 1

  We rennen voor jou

  Onze handdruk is onze belofte: we zetten alles op alles om jouw belangen optimaal te behartigen. Kansen? We gaan ervoor. Knelpunten? Die pakken we aan. Tomeloze energie is Punt eigen. Door dik en dun. We zijn er voor jou. Niet andersom.

 • Sterren

  We denken vooruit

  Hoe mooi is dat: als je belt met een vraag en het is al voor je geregeld. Proactief zijn. De één noemt dat service. Wij zeggen: het is onze tweede natuur. Niet afwachten maar initiëren. Verwachtingen overtreffen. Waarmee mogen wij jou verrassen?

  spacer
  Belofte 2
 • Knikkers
  belofte 3

  We kennen het spel

  Geven en nemen. Durven en doen.
  Een pas op de plaats of een sprint naar de eindstreep. Gunnen: ook zo’n ‘dingetje’. We spelen dit spel al tien jaar op topni-veau. Gepokt en gemazeld in het mooie Utrecht. En behalve op het spel, letten we ook op de knikkers.

 • Beste deal
  belofte 4

  We bedingen de beste deal

  Een goede prijs is álles. Maar we doen meer. We bedingen óók de beste voorwaarden om jouw (ver)koop heen. Dat lukt alleen in goede relatie met de andere partij. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken! Prijs, condities en fijne mensen: die maken de deal.

 • Hond

  filler
  belofte 5

  We zijn positieve profs

  Wij dromen dezelfde dromen als jij.  Maar we zijn juist jouw makelaar om  voeling te houden met de werkelijkheid. Bij ons geen gouden bergen of gedraai  om de hete brei heen. Eerlijk en open:  dat past bij ons. Tegelijkertijd hebben  we een neus voor kansen. Zo brengen  we je verder.

logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.