Ons verhaal

Naar een YES!

Wonen. Wensen. Werkelijkheid. Je wilt groter of juist kleiner. Met of zonder tuin. In de luwte aan de rand of juist in hartje stad. Zo veel wegen die je kunt inslaan - ook letterlijk. Als verkopende partij wil je de beste deal voor de woning die je nu hebt. Hoe vind je de koper die er helemaal voor gáát? Ondertussen droom je van jouw nieuwe thuis. In díe buurt en op díe plek. Je zoekt en speurt net zo lang tot je beet hebt. De Vonk bij dat ene huis (‘Maar is dat ‘m dan ook echt?!’). De nagelbijtende momenten. En dan: YES!

De spil ben jij

Bij Punt kennen we dit gevoel omdat we zelf ook zo in elkaar zitten. Daarom houden we van ons vak. Er is voor ons niks mooiers om jou te begeleiden bij het succes van jouw verkoop of aankoop. Hoe we dat doen? Op de eerste plaats door open, eerlijk en natuurlijk ook slim te zijn. Daarvoor hebben we alle kennis in huis – met onze vernieuwende ideeën lopen we voorop in de markt. Maar de spil in ons verhaal ben jij: omdat niemand beter dan wie ook kan vertellen hoe jij wilt wonen en leven. Jij bent onze beste adviseur.

Waarmee ben jij écht geholpen?

Dat is geen kreet, maar een principe. Waarmee ben jij écht geholpen? Wat brengt jou verder? Kunnen we er nog een schepje bovenop doen? Heel basic en logisch dus. We merken dat onze klanten dat aanspreekt en daarom kiezen voor ons. We blijven dichtbij jou en dichtbij onszelf. Spreekt dat je aan? Wees welkom! Want wáár jouw droom je ook naartoe leidt: wij brengen je thuis.

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.