Interview met Eertze Houpst

Hoe gaat het met Eertze Houpst?

Niets ’verkocht en vertrokken'

We kennen Eertze Houpst allemaal van Nijenhuis&Houpst, het makelaarskantoor in De Meern. Maar de naam bestaat niet meer. Nijenhuis&Houpst De Meern is Punt Makelaars Leidsche Rijn geworden. We zijn benieuwd hoe het Eertze vergaat. Heeft hij zijn zaak verkocht en is hij vertrokken? Niets is minder waar. Vier vragen aan Eertze.

 

Eertze Houpst Eertze, en ineens was je naam van de gevel. Waarom?

De korte versie? Nijenhuis, mijn compagnon, had besloten een andere weg in te slaan, dus ik zou alleen verder gaan met Nijenhuis&Houpst in de Meern. Net op dat moment benadert Ramses Qaysi mij, de man achter Punt Makelaars, een actief makelaarskantoor in Utrecht met een hele goede naam. We maakten een afspraak om elkaar te ontmoeten. Er was direct een klik. We zagen samen de mogelijkheden. Ik werd geïnspireerd, uitgedaagd ook; verder uitbouwen, samen verder ondernemen. Ik werd enthousiast. 

 

 

Maar wel je naam van de gevel he?

Ja, de naam van de gevel. Ik moest er aan wennen en mijn kinderen nog het meest. Maar ik zie de voordelen van werken onder een mooie naam. Ik wilde weleens langer vrij bijvoorbeeld. Als ik Punt Makelaars zou worden zou dat kunnen. Want Punt Makelaars zijn we samen. Als ik met vakantie ben, dan heb ik collega’s die er zijn voor mijn klanten. Ik heb het reeds ervaren. Na vijftien jaar een eigen zaak, ben ik vorig jaar echt een keer lang vrij geweest. 

 

Eertze, ik hoor het al, het gaat dus goed met je? 

Ja, het gaat goed, maar het is best wennen geweest hoor. Het proces van de verandering was ingrijpend. Maar we zijn nu twee jaar verder en ik kan zeggen: ik voel me thuis, het is een goede beslissing geweest. Door de vernieuwing en professionalisering zit ik goed in mijn vel. En samen ondernemen in het makelaarsvak is veel leuker dan alleen. 

 

En nu? Droom je nog ergens van?

Ja, nu hoop ik dat Punt Makelaars in De Meern net zo geliefd wordt als in Utrecht.

Eertze neemt lachend afscheid. Zijn hond Skip volgt hem op de voet. Eertze is ondernemend, wilde samenwerken in plaats van alleen een kantoor runnen. Een dappere beslissing eigenlijk. Eertze is gewoon Eertze gebleven. Wij wensen hem alle goeds. 

 

 

Neem contact met mij op

 

 

De Buurtverkenner

Vraag de gratis Buurtverkenner aan

 

De Utrechtse huizenmarkt in feiten en cijfers

‘Wat krijgen we voor ons huis?’. Of: ‘Wat zijn onze kansen in De Meern of Leidsche Rijn?’ Lees onze Buurtverkenner en je krijgt een redelijke inschatting. In deze Buurtverkenner vind je een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Ja, ik ontvang graag de laatste Buurtverkenner

Wat is er te koop in De Meern?

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.