teamfoto-punt-makelaars.jpg

Aangenaam, wij zijn Punt Makelaars te Utrecht

Een woning kopen in het hart van Utrecht of omgeving? Of wellicht wil jij jouw huis verkopen om door te gaan naar de volgende fase in je leven. Wat jouw reden ook is, de aan-  en verkoopmakelaar Punt Makelaars in Utrecht staat voor je klaar. Wij voorzien je van persoonlijk, eerlijk advies op maat. Altijd.

Jouw (toekomstige) woning, onze passie 

Een woning kopen of verkopen is een proces dat tijd kost. Druk, onzekerheid, spanning en mogelijk zelfs stress. Wij helpen je hier graag bij door je te ontlasten. We maken complexe procedures begrijpelijk en begeleiden jou hierin. We gaan mee naar bezichtigingen, voorzien je van tips en voeren eventuele onderhandelingen met kopers of verkopers.

We helpen je geld te besparen

Wij zorgen voor een eerlijke verkoopprijs van jouw huidige en toekomstige woning. Dit zodat je nooit teveel betaalt of te weinig ontvangt. Een kritische en professionele blik is in beide scenario’s onmisbaar. En als de koop eenmaal rond is? Dan zijn we net zo trots als jij! 

Dé makelaar in Utrecht

Gelegen te midden van de gezellige stad Utrecht staat ons bijzondere kantoorpand. Hier zijn wij, als team van NVM verkoop- en aankoop makelaars en taxateurs, dagelijks bezig met het verwezenlijken van jouw dromen. Stuk voor stuk delen wij de liefde voor de Utrechtse huizenmarkt. Ook bieden wij hulp bij het kopen van een woning via onafhankelijk hypotheekadvies. Samen kijken we naar de toekomstbestendigheid van de hypotheek.

Met behulp van een groot netwerk en onze gedrevenheid voorzien we jou altijd van de beste (ver)koop van jouw (toekomstige) woning. Benieuwd wat we momenteel te koop aanbieden? We hebben diverse categorieën: 

Punt Makelaars hanteert de NVM voorwaarden

Doordat wij de NVM voorwaarden hanteren, ga je niet zomaar met een verkoop- of aankoopmakelaar aan de slag; je gaat voor kwaliteit en kennis. Deze deskundigheid zorgt voor de nodige betrouwbaarheid en zekerheid waar je op kan bouwen. Om bij de NVM aangesloten te blijven, spijkeren wij jaarlijks onze kennis bij. Hiervoor gaan al onze Punt Makelaars meerdere dagdelen per jaar op her certificering. 

Op zoek naar een makelaar in Utrecht? Punt Makelaars staat voor je klaar

Ben jij ook op zoek naar jouw ideale koopwoning of wil je jouw huidige woning verkopen? Kom dan eens langs voor een persoonlijk gesprek of maak een afspraak via 030 2737 464. Dan kunnen we al jouw wensen doornemen.

 

Persoonlijk gesprek aanvragen

Punt-Makelaars-7-aankoop-tips.jpg

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.