Jouw onafhankelijke hypotheek adviseur in Utrecht | Punt Makelaars

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht? Dan ben je bij de Hypotheekshop in Utrecht aan het juiste adres. Wij geven je een objectief, persoonlijk en bovenal een onafhankelijk hypotheekadvies. Bij de Hypotheekshop in Utrecht krijg je advies zonder voorkeuren van de adviseur. We kijken naar jouw persoonlijke wensen en situatie. We vergelijken verschillende geldverstrekkers, zodat wij de optie met de scherpste rente en beste voorwaarden kunnen bieden voor jouw hypotheek. Zo krijg jij gegarandeerd het beste onafhankelijke hypotheekadvies. 

Een ruim aanbod aan geldverstrekkers

Elke situatie is anders en iedereen heeft andere wensen of toekomstplannen. Als onafhankelijke hypotheekadviseur geven we je advies door te kijken naar verschillende hypotheken, de rentes en voorwaarden van vrijwel alle geldverstrekkers. Hierbij kijken we uiteraard dus naar jouw persoonlijke woonwensen, jouw inkomen en toekomstplannen. De voorkeur van jouw hypotheekadviseur speelt hierin dus geen rol.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Wij bieden een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zo kunnen jouw wensen, plannen en de kosten worden besproken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs nemen namelijk graag de tijd voor een goed adviesgesprek. Dit kan op het moment dat jou het beste uitkomt. Mocht dit ‘s avonds of in het weekend zijn? Geen probleem! Dit kan gewoon bij ons op kantoor, of bij jou thuis. 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek » 

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? 

Onze ervaren hypotheekadviseurs denken graag met je mee en kijken naar jouw unieke situatie bij het kiezen van een hypotheek. Benieuwd wat onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur van de Hypotheekshop in Utrecht of kom langs. 

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.