johanniterveld-3-vrije-kavels-groot-46240266.jpg

Voordelen van nieuwbouwprojecten in Utrecht

De stad Utrecht is volop in ontwikkeling, zo zijn er veel nieuwbouwprojecten. Punt Makelaars heeft van het grote aanbod een paar bijzondere nieuwbouwappartementen en -woningen in de verkoop staan.

De voordelen van nieuwbouw in Utrecht

Op zoek naar een koopwoning in Utrecht? Waarom investeer je dan niet in een nieuwbouwwoning? Vaak genieten nieuwbouwprojecten van voordelen, waar bestaande woningen vaak tekort schieten. Zie hieronder een greep uit de vele voordelen van nieuwbouw. 

Nieuwbouw is… 

  • Zorgeloos. Met nieuwbouw heb je geen zorgen of onvoorziene onderhoudskosten, want alles is spiksplinternieuw. Wel zo prettig. 
  • Duurzaam. Tegenwoordig worden alleen maar duurzame en milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt in de bouw. 
  • Energiezuinig. Nieuwbouw is maar liefst 30% energiezuiniger, dan woningen van 25 jaar geleden. Met een energielabel van maar liefst A+ of A++ zul je dit zeker merken in de stookkosten van de winter. Een leuke meevaller!
  • Beter geïsoleerd. En dan met name de daken, ramen en gevels. Dit merk je door de aangename temperatuur in huis - het gehele jaar door.
  • Persoonlijker. Vaak kun je zelf de badkamer, keuken en andere elementen van jouw woning uitkiezen. Daarbij heeft niemand anders erin gewoond, dus alles is ongebruikt en in prachtige staat. Ideaal voor je persoonlijke finishing touch.

Wil jij ook investeren in nieuwbouw in Utrecht? Maak dan een afspraak!

Heb je vragen over een specifiek nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op en wij voorzien je van alle informatie.

 

Contact opnemen

 

Het aanbod van Punt Makelaars in nieuwbouwprojecten

Momenteel hebben wij diverse prachtige nieuwbouwprojecten in Utrecht en Vleuten in diverse prijscategorieen in het aanbod. Dit zijn zowel nieuwbouwappartementen als -woningen. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan hier ons meest recente aanbod

Het team Punt Makelaars

Het team van Punt Makelaars bestaat uit 11 medewerkers waarvan de makelaars NVM-makelaars zijn. Allen beschikken wij over een voorliefde voor de stad Utrecht en een gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jou van onze kundige blik omtrent koopwoningen. Daarbij kun je ook bij ons terecht voor heldere taxatierapporten of onafhankelijk hypotheekadvies. Je kunt ons vinden in aan de rand van het centrum van Utrecht.

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.