Foto 1/0

  Sinfonia

  KOOPSOM VANAF € 0,- v.o.n.

  Omschrijving

  Nieuwbouwproject Sinfonia in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht
  Op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn wordt project Sinfonia gerealiseerd. Twee wooncomplexen met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen.

  Tussen het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

  Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Word jij één van de bewoners van Sinfonia?

  Start verkoop
  Het project is op dit moment nog in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen in het 3e kwartaal van 2018. De komende maanden presenteren wij steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop.

  Interesse?
  Volg het project via de projectwebsite en je wordt via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen! Heb je vragen? Neem dan contact op met de verkopend makelaars.

  Volledige omschrijving

  Kenmerken

  Koopsomvan € 0,- tot € 0,- v.o.n.
  Woonoppervlakte0 - 0 m²
  Aantal woningen0
  Aantal woningtypes0

  0 Woningtypes

  Nu inschrijvenAanhef
  logo of Punt Makelaars
  logo of Punt MakelaarsZoek een woning
  sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
  Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
  Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
  Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
  Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.