• New Roots - Villa Apartments
  • New Roots - Villa Apartments
  • New Roots - Villa Apartments
  • New Roots - Villa Apartments
  • New Roots - Villa Apartments
scroll down arrow
Foto 1/5

New Roots - Villa Apartments

Binnenkort verwachtKOOPSOM VANAF € ,- v.o.n.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

New Roots - Villa Apartments
Dit fantastische project bestaat uit twee woongebouwen, namelijk Villa Rood en Villa Sluis, waarin 13 villa-apartments zullen worden gerealiseerd. Zowel Villa Rood als Villa Sluis zijn prachtig gelegen aan het water. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een geweldige buitenruimte van circa 13 m2 tot circa 35 m2 met een prachtig uitzicht.

Villa Rood
- 6 Villa Apartments met een woonoppervlakte van circa 140 m2 tot circa 185 m2;

Villa Sluis
- 7 Villa Apartments met een woonoppervlakte van circa 105 m2 tot circa 200 m2;

Start verkoop
Op dit moment zijn wij druk bezig met het maken van alle verkoopstukken, zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving. Deze verkoopstukken zullen naar verwachting in oktober 2022 allemaal gereed zijn en vervolgens zullen wij dan ook direct gaan starten met de verkoop van de 13 Villa Apartments in Villa Rood en Villa Sluis.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen de New Roots - Villa Apartments. Met New Roots - Villa Apartments creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in New Roots Villa Apartments is heerlijk wonen in een groene omgeving aan het water. De Villa Apartments van New Roots komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Duurzaam wonen
De Villa Apartments van New Roots worden zeer duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Interesse
Heb je interesse in wonen in New Roots - Villa Apartments? Schrijf je dan in op de projectwebsite voor de nieuwsbrief en dan word je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project.

Volledige omschrijving

Kenmerken

Koopsomvan € ,- tot € ,- v.o.n.
Woonoppervlakte105 - 200 m²
Aantal woningen0
Aantal woningtypes0

0 Woningtypes

Nu inschrijven
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.