• Lubro (Zijdebalen)
  • Lubro (Zijdebalen)
  • Lubro (Zijdebalen)
  • Lubro (Zijdebalen)
  • Lubro (Zijdebalen)
scroll down arrow
Foto 1/5

Lubro (Zijdebalen)

KOOPSOM VANAF € 1.400.000,- v.o.n.

Omschrijving

LUBRO

Iconisch wonen
Heel soms duikt hij op, die unieke kans op een eigen stukje industrieel erfgoed. Noem het gerust iconisch wonen. In hartje Utrecht, omgeven door alles wat het leven comfortabel maakt. Lubro biedt u die kans. Zes schitterende herenhuizen op een plek rijk aan historie. Hier bepaalt u zelf hoe die nieuwe historie eruit gaat zien.

De ideale vrijheid voor uw woonideeën
Utrecht is in beweging. Zijdebalen is daar een treffend voorbeeld van. De zes herenhuizen van Lubro maken deel uit van dit project. De huizen zijn het fraaie sluitstuk van een ambitieuze transitie. En terecht.

Hier krijgt u alle vrijheid
In Lubro is het karakter van het fraaie industriële erfgoed bewust bewaard gebleven. Het industriële gebouw van toen is getransformeerd in moderne herenhuizen. Aan alles leest u af dat in dit gebouw ooit een productiehal was gevestigd. Die typische in het oog springende gebogen dakspanten bijvoorbeeld, die zijn er nog. Als nieuwe bewoner krijgt u in Lubro alle ruimte om uw eigen ideeën over wonen in een fraai industrieel pand vorm te geven.

Ruimte voor durf
Een stad in beweging past zich voortdurend aan naar de wensen en behoeften van haar inwoners. Zo blijf je als stad gewild en aantrekkelijk. Ruimte voor dynamiek en avontuur, omgeven door alle belangrijke voorzieningen. En ruimte voor durf, voor anders willen zijn. De herenhuizen van Lubro passen naadloos in die dynamiek.

Locatie
In Lubro woont u op wandelafstand van de historische binnenstad van Utrecht en dus vlakbij alle voorzieningen die het leven in de stad zo aantrekkelijk maken.

Het gemak van de stad om de hoek
Wandel of fiets vanuit Lubro via de Bemuurde Weert en de Oude Gracht naar de bruine kroegen, de grachten en de werfkelders. Naar de kledingboetiekjes en de biologische winkeltjes. Boodschappen doen bij de AH, naar de sportschool gaan en de kinderen naar de opvang brengen. Alles ligt in de buurt, alles is goed geregeld.

Teveel hotspots om op te noemen
Neem bijvoorbeeld de combinatie van het restaurant en de werkplekken, die u straks terugvindt in het deel van Lubro waar vroeger de kantoren waren gevestigd. Iets verder weg, maar nog steeds comfortabel dichtbij, vindt u onder andere de restaurants Le Jardin en Simpel, maar ook de schouwburg, Tivoli Vredenburg, het centraal museum en designwinkel Rachmaninoff. Een andere hotspot is natuurlijk Wijncafé Lefebvre. En vergeet vooral het Griftpark niet, een heerlijke plek om te zijn.

Karakteristiek herenhuis
Modern en comfortabel wonen in een ouderwets mooi fabrieksgebouw, aan de rand van het centrum. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich. De Lubro heeft dan ook geen opsmuk nodig. Schitterende stalen puien en een volledig te openen harmonicapui benadrukken de kwaliteiten van de woning.

In Lubro woont u met 280 m2 woonoppervlakte zeer ruim. Het getoogde dak en de bestaande constructieve elementen van het gebouw springen in het oog. De tweede verdieping lijkt in de woning te zweven door de aanwezigheid van twee vides. De woningen zijn voorzien van een luxe afwerking, complete badkamer en keuken.

Via de kade van de nieuwe stadsgracht betreedt u uw woning. Of rechtstreeks via de besloten parkeerkelder, waar u beschikt over drie parkeerplaatsen. Op het privé-terras achter de woning, is het heerlijk vertoeven. U kijkt uit over de schitterend groene binnentuin.

Voor circa 1,4 miljoen euro vrij op naam laat u uw woondroom in Lubro uitkomen.

Uw eigen verhaal
Samen met onze interieurdesigner gaat u op zoek naar de indeling die het beste bij uw woonwensen aansluit. Onze architect en interieurdesigner hebben vier woningplattegronden uitgewerkt, als vertrekpunt voor uw ideale woning. Er zijn mogelijkheden te over, een kantoor aan huis of toch liever een grote vide; de keuze is aan u. Met 280 m2 zelf in te delen wooncomfort, creëert u in Lubro uw eigen verhaal. Een veelbelovend persoonlijk hoofdstuk in de historie van dit prachtige stukje stad.

De kwaliteiten op een rij
- De charme van industrieel erfgoed, constructieve elementen in het zicht;
- Modern wooncomfort, en een hoogwaardig afwerkingsniveau;
- De nieuwe stadsgracht voor de deur;
- Drie privé-parkeerplaatsen in de besloten stallingsgarage;
- Vanuit de parkeergarage rechtstreeks toegang tot de woning;
- Zeer ruime woningen, 280 m2 zelf in te delen wooncomfort;
- Ruime bergingen voor voldoende opslag in de woning;
- Mooi privé-terras én een gemeenschappelijke groene binnentuin.

Planning
In de loop van dit jaar zal de verkoop van start gaan. Naar verwachting worden de herenhuizen eind 2019 opgeleverd.

Interesse?
Bent u na het zien van onze nieuwe website enthousiast en ziet u uzelf hier wel wonen? Laat dan uw gegevens achter! Dat kunt u doen door het aanmeldformulier in te vullen.

Volledige omschrijving

Kenmerken

Koopsomvan € 1.400.000,- tot € 1.400.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte280 - 280 m²
Aantal woningen0
Aantal woningtypes0

0 Woningtypes

Nu inschrijvenAanhef
logo of Punt Makelaars

Eertze Houpst

Hoe gaat het met Eertze Houpst?

Lees hier het interview

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.