• Woonhuis
  • Woonhuis
  • Woonhuis
  • Woonhuis
  • Woonhuis
  • Woonhuis
scroll down arrow
Foto 1/6

Woonhuis

KAS en CO-wonen bouwnummer, 3573 SX Utrecht€ 530.000 v.o.n.Beschikbaar
Bouwnummer6
Gebruiksoppervlakte wonen150 m²
Inhoud450 m³
Aantal kamers6

Omschrijving

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Woningen
Er zijn momenteel nog een aantal woningen direct beschikbaar. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van de nog beschikbare woningen, ontvangen wij graag een inschrijfformulier met motivatie. Voor deze beschikbare woningen geldt dat degene die als eerste reageert, de woning ook toegewezen krijgt, mits de motivatie aansluit bij het concept. Wilt u weten welke bouwnummers nog beschikbaar zijn, neem dan even contact op met ons kantoor!

Appartementen
Alle appartementen zijn momenteel verkocht onder voorbehoud, u kunt zich nog inschrijven als reservekandidaat. Graag ontvangen wij dan een inschrijfformulier met motivatie ingevuld van u retour, uw inschrijving zal dan worden toegevoegd aan de reservelijst.

KAS&CO-wonen
Is voor jou naast privacy, vernieuwing en contact belangrijk en wil jij het maximale uit je woonomgeving halen? Ben je ambitieus, zelfstandig, heb je lef en ben je op zoek naar een ander woonconcept? Dan is dit iets voor jou!

De 20 woningen van KAS&CO-wonen liggen met hun achtergevel op het zuiden of oosten. Ze zijn drie of vier bouwlagen hoog en behoorlijk verschillend, van breedte, van ligging en van indeling. Bovendien zijn er van alle typen ook weer alternatieven. De prijzen variëren van € 440.000 tot € 660.000 VON.

KAS&CO-wonen zoekt mensen die binnen hun eigen familie of vriendenkring met meerdere generaties willen co-wonen in Veemarkt Utrecht. Iedereen zijn eigen appartement/ woning, maar ook een beetje samen.

KAS&CO-wonen is een woonconcept met méérwaarde, geïnspireerd op het Meergeneratiewonen in Duitsland. Voor mensen die hun eigen leven leiden en af en toe ook hun kennis, kunde, tijd én ruimte met anderen willen delen. Dat kan met mensen die in een studio in je eigen huis wonen, met je buren of met de andere KAS&CO-ers.

KAS&CO-wonen biedt veel flexibiliteit aan je woning of appartement. Zo kun je kiezen voor een extra studio voor je ouders, je grootouders, een vriend of vriendin of iemand die af en toe wat hulp van jou kan gebruiken of waarvan jij wat ondersteuning kunt krijgen.

Het gebruik van de gezamenlijke kas, de binnentuin en het dakterras kan door de bewoners zelf worden ingevuld. Durf daarbij een stap verder te gaan dan het gezamenlijk werken in de kas of het op elkaars kinderen passen.

Spreekt je dit aan?
Op de projectwebsite kun je alle verkoopdocumentatie bekijken en/of downloaden. Je kunt in aanmerking komen voor een woning in het project KAS&CO-wonen door het invullen van het inschrijfformulier, welke je kunt downloaden via de projectwebsite. Om de toewijzing van de woningen zorgvuldig te kunnen uitvoeren is het van belang dat je het inschrijfformulier zo compleet mogelijk invult. Je kunt het inschrijfformulier inleveren bij ons op kantoor of scannen en sturen per mail.

Inschrijving en toewijzing
Bij inschrijving voor een woning of appartement maakt een motivatie waarom het meergeneratiewonen-concept je aanspreekt onderdeel uit van de toewijzingsbeslissing door de ontwikkelaar.

Volledige omschrijvingInschrijven

Kenmerken

Koopsomvan € 530000,- tot € 530000,- v.o.n.
Woonoppervlakte117 - 194 m²
Perceeloppervlakte39 - 128 m²
Aantal woningen1

Kaart & Buurt

Video

Nu inschrijven
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.