• KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
  • KAS en CO-wonen
scroll down arrow
Foto 1/7

KAS en CO-wonen 3573 SX

KOOPSOM VANAF € 530.000,- v.o.n.

Omschrijving

NOG SLECHTS 1 BOUWNUMMER BESCHIKBAAR!

BOUWNUMMER 6
Bouwnummer 6, gelegen op de hoek van de Lippizaner en de Bentheimerstraat. Het huis bestaat uit 4 woonlagen met op de tweede verdieping een groot dakterras op het westen. Naast de ruime woonkamer met keuken zijn er 4 riante slaapkamers met grote raampartijen vanaf de vloer tot plafond wat een ‘loftachtig’ gevoel geeft. Het huis is niet direct gelegen aan de binnentuin, dat biedt extra privacy, terwijl de toekomstige bewoner uiteraard wel van alle faciliteiten die het woonconcept met zich meebrengt kan genieten. Dit duurzame huis wordt opgeleverd met zonnepanelen, keuken en sanitair. Er is een privé berging en u heeft een privé parkeerplaats in de parkeergarage met een elektrische laadpaal.

Belangstelling?
Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de laatste woning, ontvangen wij graag uw ingevulde inschrijfformulier met motivatie. Voor de toewijzing geldt dat degene die als eerste reageert, de woning ook toegewezen krijgt, mits de motivatie aansluit bij het concept.

Appartementen
Alle appartementen zijn inmiddels allemaal verkocht.

KAS&CO-wonen
Is voor jou naast privacy, vernieuwing en contact belangrijk en wil jij het maximale uit je woonomgeving halen? Ben je ambitieus, zelfstandig, heb je lef en ben je op zoek naar een ander woonconcept? Dan is dit iets voor jou!

De 20 woningen van KAS&CO-wonen liggen met hun achtergevel op het zuiden of oosten. Ze zijn drie of vier bouwlagen hoog en behoorlijk verschillend, van breedte, van ligging en van indeling. Bovendien zijn er van alle typen ook weer alternatieven. De prijzen variëren van € 440.000 tot € 660.000 VON.

KAS&CO-wonen zoekt mensen die binnen hun eigen familie of vriendenkring met meerdere generaties willen co-wonen in Veemarkt Utrecht. Iedereen zijn eigen appartement/ woning, maar ook een beetje samen.

KAS&CO-wonen is een woonconcept met méérwaarde, geïnspireerd op het Meergeneratiewonen in Duitsland. Voor mensen die hun eigen leven leiden en af en toe ook hun kennis, kunde, tijd én ruimte met anderen willen delen. Dat kan met mensen die in een studio in je eigen huis wonen, met je buren of met de andere KAS&CO-ers.

KAS&CO-wonen biedt veel flexibiliteit aan je woning of appartement. Zo kun je kiezen voor een extra studio voor je ouders, je grootouders, een vriend of vriendin of iemand die af en toe wat hulp van jou kan gebruiken of waarvan jij wat ondersteuning kunt krijgen.

Het gebruik van de gezamenlijke kas, de binnentuin en het dakterras kan door de bewoners zelf worden ingevuld. Durf daarbij een stap verder te gaan dan het gezamenlijk werken in de kas of het op elkaars kinderen passen.

Spreekt je dit aan?
Op de projectwebsite kun je alle verkoopdocumentatie bekijken en/of downloaden. Je kunt in aanmerking komen voor een woning in het project KAS&CO-wonen door het invullen van het inschrijfformulier, welke je kunt downloaden via de projectwebsite. Je kunt het inschrijfformulier inleveren bij ons op kantoor of scannen en sturen per mail.

Volledige omschrijving

Kenmerken

Koopsomvan € 530.000,- tot € 530.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte117 - 194 m²
Perceeloppervlakte39 - 128 m²
Aantal woningen2
Aantal woningtypes1

1 Woningtypes

Verkocht onder voorbehoudAfbeelding van Huis te koop: Woonhuis

Woonhuis

Koopsomvan € 530000,- tot € 530000,- v.o.n.
Woonoppervlakte117 - 194 m²
Perceeloppervlakte39 - 128 m²
Aantal woningen1
Toon de woningen
Nu inschrijven
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.