• Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer
  • Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer
  • Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer
  • Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer
  • Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer
Foto 1/5

Huis te koop: Jule Stynestraat bouwnummer

KOOPSOM € 398.500,- v.o.n.

Omschrijving

Nu in verkoop!
De verkoop van de 8 royale drijvende woningen is nu gestart! Heeft u interesse in één van deze prachtige waterwoningen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie!

De eerste inschrijving is maandag 4 juni j.l. gesloten, de woonarken zullen door de ontwikkelaar worden toegewezen aan de inschrijvers. Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn, zal de ontwikkelaar een keuze maken uit alle inschrijvingen per woning.

Wanneer u zich na deze inschrijfperiode alsnog wilt inschrijven, dan is dit zeker nog mogelijk! Wanneer alle woningen van uw voorkeur reeds onder optie zijn, wordt uw inschrijving toegevoegd aan de reservelijst. Mocht er nog wel een waterwoning van uw voorkeur beschikbaar zijn, of voor u beschikbaar komen wanneer er een optant afhaakt, zal er contact met u worden opgenomen voor het maken van een afspraak voor een verkoopgesprek bij ABC Arkenbouw in Urk.

8 royale drijvende woningen

Levensgenieters wonen op het water
’s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ’s Avonds kijk je vanaf je terras over het water en geniet je van de rust. Heerlijk na een dag werken.

Door het moderne ontwerp en het materiaalgebruik van de buitengevel ogen de drijvende woningen stoer en stijlvol. Ze liggen centraal in de levendige wijk! Met veel ruimte en oog voor privacy zijn ze ontworpen om heerlijk te wonen.

Ruimte, licht en uitzicht zijn op deze prachtige locatie ruim aanwezig. Dit inspireerde ABC Arkenbouw voor het ontwerp van deze stoere en stijlvolle waterwoningen. Door de grote ramen aan de waterzijde zijn ze sterk georiënteerd op het water.

De gevels zijn een combinatie van Western Red Cedar en Eternit. Dat geeft een modern, robuust en stijlvol karakter aan de drijvende woning.

Duurzaam en Zorgeloos Waterwonen
De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Door de optimale isolatie zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen dat een laag energieverbruik vanzelfsprekend is. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en aangesloten op stadsverwarming.

Goed om te weten dat de waterwoningen voldoen aan de nieuwste isolatie eisen van het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen.

De waterwoning
De waterwoning is heerlijk licht, ruim en slim ingedeeld. Aanpasbaar aan uw eigen woonwensen, u kunt uw eigen indeling bepalen. Ziet u al voor u hoe u zo van de kamer het heerlijke terras oploopt?

De waterwoning meet 12,5m x 6m en heeft een gebruiksoppervlak van ca. 125 m². U komt de waterwoning binnen op de bovenste verdieping, de entreehal is voorzien van een toilet, een kleine bergruimte en de trap naar de onderverdieping. De woonkamer en open keuken zijn water georiënteerd en door de vele raampartijen is er een prachtig uitzicht op het water. De onderverdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, de badkamer, een tweede toilet en een bergruimte voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de woonkamer heeft u middels een schuifpui en een trap toegang tot het royale terras van ca. 25 m². Op de wal bevindt zich een berging. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u uw woning.

Prijzen
Jule Stynestraat 1 - € 395.000,- v.o.n.
Jule Stynestraat 3 - € 398.500,- v.o.n.
Jule Stynestraat 5 - € 395.000,- v.o.n.
Jule Stynestraat 7 - € 398.500,- v.o.n.
Jule Stynestraat 9 - € 395.000,- v.o.n.
Jule Stynestraat 11 - € 398.500,- v.o.n.
Jule Stynestraat 15 - € 398.500,- v.o.n.
Jule Stynestraat 19 - € 370.000,- v.o.n.

Jule Stynestraat 13, 17 en 21 t/m 27 zijn reeds gebouwd en opgeleverd. Ter plaatse kunt u hierdoor een goede indruk krijgen van deze prachtige waterwoningen!

Financiering
De drijvende woningen worden met palen verankerd aan de bodem, blijven daar permanent liggen en worden ingeschreven in het scheepsregister. Dit betekent dat u een financiering voor een hypotheek kunt afsluiten. Dat kan zowel bij de Rabobank als de Triodos bank.

ABC ARKENBOUW
ABC Arkenbouw is toonaangevend in het bouwen van drijvende woningen. In de uiterst moderne fabricagehal worden de nieuwste technologieën op het gebied van bouwmethoden en duurzaamheid toegepast. De drijvende woningen worden volledig onderdak gebouwd. U bent altijd van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Volledige omschrijvingInschrijven

Kenmerken

Woonoppervlakte125 m²
Aantal kamers4
Beschikbaarheid Verkocht

Kaart & Buurt

Video

Nu inschrijvenAanhef
logo of Punt Makelaars

Eertze Houpst

Hoe gaat het met Eertze Houpst?

Lees hier het interview

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.