• Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
  • Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10
Foto 1/10

Huis te koop: HomeTown bouwnummer 10

KOOPSOM € 393.900,- v.o.n.

Omschrijving

START VERKOOP BEKEND!
Het is zover! Op woensdagavond 30 januari gaan de 51 eengezinswoningen van HomeTown in verkoop. Je hebt de keuze uit vijf woningtypes, tweeënhalf tot vier woonlagen. De woningen van HomeTown zijn dus groot! Van 118 tot 189 m2. Verder heb je in HomeTown een eigen tuin, een gezamenlijke binnentuin met je nieuwe buren én volop indelingsvrijheid. Zo kun je de bovenste etage uitbouwen voor bijvoorbeeld een luxe master bedroom. Of wat dacht je van een woonkamer XL? Sommige woningen in HomeTown hebben zelfs een extra tuinkamer, onder de begane grond… Kortom: spannende plattegronden.

Kom op woensdagavond 30 januari tussen 19.00 en 20.30 uur naar de Metaal Kathedraal (Rijksstraatweg 20, Utrecht) en maak kennis met de Ellington, Fitzgerald, Armstrong, Spencer en de Porter. Tussen 19.00 en 20.30 uur kun je inlopen, wanneer jij tijd hebt. Medewerkers van Team HomeTown zijn aanwezig om je alles te vertellen over dit nieuwe stukje Utrecht in Leidsche Rijn. Je koopt een eengezinswoning vanaf € 394.000,- v.o.n. en vanaf 30 januari is inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s) mogelijk. Tot dan!


Een mooi nieuw stukje Utrecht: welkom in HomeTown!
Op nog geen 14 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad komt HomeTown – een nieuwbouwproject aan het Amsterdam Rijnkanaal met 51 koopwoningen en 9 appartementen.

Een fantastische ligging. Karakteristieke art-deco architectuur. Ruime woningen met een lekkere tuin. Gasloos en duurzaam. Een stadse mix aan bewoners. En veel aandacht voor groen. Dát is HomeTown.

Locatie
In HomeTown woon je dichtbij de binnenstad en tegelijkertijd toch lekker rustig en ruim. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en door het water gescheiden van het sfeervolle Oog in Al.

Voorzieningen als supermarkten, goede scholen, gezellige restaurantjes en winkels, alles vind je in de buurt. Met goede OV-verbindingen en – als je toch met de auto gaat – zit je zo op de A2. Ook dat is HomeTown.

De Plek
Met HomeTown heb je Utrecht binnen handbereik. Wil je naar Centraal Station? Of een avondje uit, in misschien wel de leukste stad van Nederland? Stap op je fiets, de sfeervolle wijk ‘Oog in Al’ door en binnen een kwartiertje ben je in de binnenstad!

Het mooie is…je woont dichtbij de binnenstad en tegelijkertijd toch lekker rustig en ruim. Mét tuin, mét eigen parkeerplaats. Dus, moet je op pad met de auto? Geen probleem, hij staat vlakbij en je bent in een mum van tijd op de A2.

HomeTown komt in de nieuwe wijk Leeuwesteyn in het meest oostelijke deel van Leidsche Rijn. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark en vlakbij de Dafne Schippersbrug.

Gezellig lunchen in de Cereolfabriek, je kids naar school brengen of even snel een boodschap halen in Oog en Al? Het kan allemaal! Je fietst de Dafne Schippersbrug over en je bent er al.

Of loop een kwartiertje de andere kant op naar Leidsche Rijn Centrum. Je vindt er scholen, OV-voorzieningen, de grootste foodmarket van Utrecht en een mix van grote ketens en lokale ondernemers.

Interesse
Op de hoogte blijven van alle ins&outs rondom HomeTown Utrecht of wil je simpelweg meer informatie? Laat je gegevens achter op de projectwebsite!

Volledige omschrijvingInschrijven

Kenmerken

Woonoppervlakte126 m²
Aantal kamers5
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud

Kaart & Buurt

Video

Nu inschrijven
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.