• Het Hart van de Cohenlaan
  • Het Hart van de Cohenlaan
  • Het Hart van de Cohenlaan
Foto 1/3

Het Hart van de Cohenlaan

KOOPSOM VANAF € 0,- v.o.n.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Het Hart van de Cohenlaan
In het prachtige Tuindorp-Oost, gelegen in de Utrechtse wijk Noordoost, ontwikkelt VORM Collectief het project Het Hart van de Cohenlaan. Het plan wordt gerealiseerd op de heerlijke groene locatie, waar vroeger een school heeft gestaan. En weet u wat het leuke aan dit plan is? U ontwikkelt zelf mee! Samen met VORM Collectief, u en de andere kopers wordt dit unieke plan Het Hart van de Cohenlaan. En wordt u mede-opdrachtgever van dit plan.

Mede-opdrachtgeverschap
Het Hart van de Cohenlaan wordt ontwikkeld in medeopdrachtgeverschap. Dit betekent dat zowel de omwonenden als de toekomstige bewoners inspraak hebben in het ontwerp van het project. Zo stelt u zélf uw woning samen vanaf de eerste steen. VORM Collectief zorgt voor de eerste structuur, waarna u een stappenplan van 30 dagen zult doorlopen. In deze 30 dagen wordt u bij de hand genomen door diverse adviseurs, van eerste schets tot aan ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Op deze manier wordt het ook écht uw woning, want u ontwerpt zelf mee! U gaat er immers wonen, wij niet.

De woningtypen
In Het Hart van de Cohenlaan komen 3 verschillende woningtypen:

Ruime eengezinswoningen.
Aan de zijde van de mooie Cohenlaan zullen 6 ruime eengezinswoningen worden gerealiseerd. Deze eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van 11 meter! Deze woningen hebben drie volledige woonlagen die door u volledig kunnen worden ingedeeld. Het woonoppervlak van deze ruime eengezinswoningen bedraagt circa 155 m2.

De 3 hoekwoningen
In de hoek van het project aan de kruising van de Cohenlaan en de Zwaardemakerlaan komen 3 hoekwoningen. Hoe deze unieke hoekwoningen er precies uit zullen komen te zien is nog niet bekend. Wel is bekend dat deze woningen een oppervlakte zullen hebben tussen de 115 m2 en 120 m2.

De grote herenhuizen.
Aan de zijde van de Zwaardemakerlaan zullen 3 grote herenhuizen worden gerealiseerd. Deze herenhuizen hebben een royale breedte van 6 meter en een diepte van maar liefst 11 meter! Ook deze woningen hebben drie volledige woonlagen die door u zelf, volledig kunnen worden ingedeeld. Het woonoppervlak van deze grote herenhuizen bedraagt circa 170m2.

Prijzen
De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

Planning
De planning is dat Het Hart van de Cohenlaan naar verwachting rond de zomer van 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw eind vierde kwartaal 2018/ begin eerste kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa een jaar duren.

Groen
Achter de woningen in Het Hart van de Cohenlaan zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. Het leuke van deze unieke groene binnentuin is dat de vormgeving door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen zal worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!

Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een huis in Het Hart van de Cohenlaan enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM. Lees meer over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek en wat zij voor u kunnen betekenen op de website van VORM Finance.

Interesse?
Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.

Vragen
Heeft u in de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op!

Volledige omschrijving

Kenmerken

Koopsomvan € 0,- tot € 0,- v.o.n.
Woonoppervlakte0 - 0 m²
Aantal woningen0
Aantal woningtypes0

0 Woningtypes

Nu inschrijvenAanhef
logo of Punt Makelaars
logo of Punt MakelaarsZoek een woning
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.